luni, 8 februarie 2010

Năstase- îngrijorat de manevre şi de posibilitatea ca şeful PSD să fie ales prin jocuri de culise

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, scrie pe blogul său că este "îngrijorat de manevrele" celor care vor amânarea schimbării în PSD şi că există ameninţarea ca preşedintele social-democraţilor să fie ales la congres în urma jocurilor de culise.
"După cum am spus şi în alte ocazii, şansa PSD din acest moment este de a lua cea mai bună decizie posibilă, prin intermediul voturilor celor mai reprezentativi membri, nu demonstrarea versatilităţii unor jocuri de culise. Acestea ar putea să aleagă un anumit lider, uşor de manevrat, dar ar fi, probabil, incapabile să aleagă cel mai bun lider pentru viitorul partidului. Sunt şi eu îngrijorat cu privire la manevrele pe care ar putea să le facă cei ce doresc amânarea schimbării din partid. Mi-aş dori ca, la congres, să dăm o lecţie de democraţie internă şi de transparenţă şi să nu avem acuzaţii despre cum se fura la urne, despre cum se fraudează alegerile de către cei care se tem de schimbare", scrie fostul premier pe blog, răspunzând unor comentarii ale cititorilor. "În ceea ce priveste congresul extraordinar al PSD, avem şansa de a demonstra că suntem cel mai democratic partid din România, dacă reuşim să depăşim ameninţarea alegerii preşedintelui în urma jocurilor de culise", mai adaugă liderul PSD. Năstase mai crede că PSD are nevoie "de oameni capabili să comunice mai bine", dar şi de "lideri capabili să producă entuziasm şi forţă în interiorul propriilor organizaţii". "Iar Congresul de luna aceasta este momentul cel mai bun pentru a descoperi dacă PSD doreşte să facă aceşti pasi sau dacă jocurile de culise vor fi mai importante decât binele partidului", conchide preşedintele CN.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...