miercuri, 3 februarie 2010

Flooooooooorin Călinescu afară din PNL!


Actorul Florin Călinescu a fost exclus din organizaţia PNL Piteşti, în urma declaraţiilor pe care le-a făcut împotriva conducerii partidului. Potrivit preşedintelui organizaţiei PNL Piteşti, Marius Postelnicescu, hotărârea trebuia luată mai demult, pentru că Florin Călinescu nu şi-a îndeplinit obligaţiile statutare şi a încălcat codul etic, aducând acuze liderilor partidului. „Trebuia exclus mai demult. Nu a mai trecut de luni bune pe la partid şi nici nu şi-a îndeplinit obligaţiile statutare. În ultimul timp a făcut acele declaraţii publice împotriva liderilor PNL şi împotriva partidului (în mai multe declaraţii publice recente şi în campania electorală Călinescu a criticat conducerea PNL şi şi-a exprimat sprijinul pentru Traian Băsescu, n.r.). Decizia am luat-o în şedinţa de birou de săptămâna aceasta. Practic, nu eu l-am dat afară, statutul îi dă afară pe aceştia care nu mai vin pe la partid şi care aduc astfel de acuze”, a declarat Marius Postelnicescu. „Eu cu dânsul am vorbit şi astă vară şi pe toamnă, însă nu a mai trecut deloc pe la partid. În ultimele luni, noiembrie şi decembrie, nu am mai avut nici un fel de comunicare. Eu trebuia să-mi fac datoria pentru că era membru în organizaţia PNL Piteşti. Trebuie să facem ordine în partid”, a mai replicat Postelnicescu. În toamna anului 2008, Florin Călinescu a candidat la alegerile parlamentare din partea Partidului Naţional Liberal, în colegiul nr. 4 din Argeş, pentru un fotoliu de senator, însă nu a reuşit să convingă electoratul.

Un comentariu:

  1. Esti cam expirat dle Calinescu! Oamenii te-au placut intr-o anumita ipostaza, dar nu te admira pentru faptul ca ai inceput sa o iei pe urmele lui Jiji.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...