miercuri, 3 februarie 2010

Alina Gorghiu îl atacă pe Viorel Cataramă, pe scandalul SAFI


Alina Gorghiu îl critică pe Viorel Cataramă pentru convingerea sa făcută public că PNL-ul ar trebui să intre la guvernare alături de PD-L. Deputatul susţine că liberalii trebui să-şi păstreze demnitatea politică, rămânând în opoziţie până în 2012. Nu în ultimul rând, Gorghiu aminteşte pe blog de afacerea SAFI, celebrul fond de investiţii care a păgubit mii de oameni. Anchetat în scandalul SAFI, Viorel Cataramă a dezvăluit în februarie 2005, tot înaintea unui Congres al PNL, că Tăriceanu ar fi fost acţionar si deţinător de certificate de investitor la SAFI şi ar fi câstigat 54.000 de dolari din afacere. "Azi m-am liniştit; va fi concurenţă la Congres, candidează Viorel Cataramă la preşedinţia partidului. Eu nu l-am cunoscut, că eram mică în anii 90, dar tatăl unui bun prieten îşi plânge şi azi banii de la SAFI. Lăsând însă persoana deoparte, nu mă supără deloc să avem concurenţă la Congres, ar fi fost de-a dreptul neliberal să candideze Crin singur", scrie Alina Gorghiu pe blog. La sfârşitul lunii ianuarie, omul de afaceri Viorel Cataramă a anunţat că a hotărât să candideze pentru poziţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Un comentariu:

  1. Catarama inca are ambitii politice inalte. Pacat insa ca nu-si da seama ca devine ridicol! Noua generatie nu-l va ierta pentru afacerea SAFI niciodata. Dar va mai amintiti de conceptul sa cedem intreprinderile pe 1euro? Oare cine o fi autorul???

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...