luni, 31 august 2009

Paradoxuri liberale

Va mai amintiti ca v-am spus de faptul ca la sfarsitul saptamanii trecute tinerii liberali si-au tocit coatele pentru a invata cate ceva de la seniorii din partid.
Daca seniorii din PNL s-au cazat la hotelul lui Hagi,adica la Iaki, tinerii au fost gazduiti de un pesedist fost coleg de scoala cu Mircea Geoana adica de Nelu Dusu si aici fac referire la hotelul Condor din statiunea Mamaia....bine, Nelu Dusu are si un frate, Nicu, care este fost taranist si acum s-a pigmentat in liberal....nici nu-i greu sa faca transferul de doctrina. Mai greu este treaba in familia Dusu...oare nu-si scot ochii cei doi frati?
Dar inca ceva vroiam sa va spun...il mai stiti pe Mohamed patronul de la Spring Time?
Iaca am aflat ca baiatul e bagat bine in PNL. Sursele mele spun ca mai toate intalnirile judetene de la Constanta sunt gazduite la Perla - hotelul lui Mohamed iar mesele oficiale la Majestic - hotelul aceluiasi Mohamed iar intalnirile din Capitala la Phoenicia - hotelul lui Mohamed....he,he,he - romanul este frate cu toata lumea :)

2 comentarii:

  1. Uff, oare cand o sa ma opresc din mirat! Maine Mohamed va candida la presedentia Romaniei sau ca prim ministru si sa vezi ca toate femeile vor purta basma pe ochi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai nu trebuie sa ne mai miram de nimic... Mohamed asta ,apoi ala cu nume de napolitane... Nati sau cum naiba il cheama, toti tampitii care macar nu au bunul simt sa invete limba noastra si sa se exprime corect. Curand, noi romanii, o sa fim minoritari in tara noastra.Mama lor de derbedei lacomi!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...