miercuri, 19 august 2009

I-am prins iar pe liberali!






Oricat as incerca sa ma abtin nu ma pot tine departe de prostioarele pe care le fac nenii de la PNL....adica tocmai aia care trebuie sa traga tare pentru a-l trimite la Cotroceni pe Crin.
Si vreau sa va dau aici dovada de cum vede Romeo Stavarache sa conduca aceasta campanie....mie mi se pare de rasul curcilor. Voi ce spuneti?!

Precizari:

Stavarache a trimis intai un mail al carui continut vi-l prezint si alaturat documentul care sta la capataiul celor din teritoriu pentru a-si atrage electoratul...

Solicitare conferinta de presa din partea managerului de campanie Romeo Stavarache

În atenţia Preşedintelui filialei PNL,
În atenţia şefului Departamentului de comunicare al filialei PNL,

Unul dintre mesajele principale pe care PNL trebuie să le transmită în această perioadă este legat de falimentul guvernării PDL-PSD şi de incapacitatea actualei puteri de a gestiona criza economică, în paralel cu pachetul de măsuri anticriză propuse de PNL.
Pe baza datelor şi mesajelor din documentele ataşate, vă rugăm să organizaţi conferinţe de presă în cursul acestei săptămâni, în care să subliniaţi dezastrul economic spre care ne-a condus guvernul PDL-PSD şi măsurile pe care le propune PNL.
De asemenea, vă rugăm să transmiteţi până luni 24.08.2009, pe adresa dep.comunicare.pnl@gmail.com, monitorizarea asupra modului în care a fost reflectată conferinţa în presa locală.

Cu respect,
Romeo Stavarache
Manager de campanie

8 comentarii:

  1. Vreti sa nu mai apareti pe acest blog ??? Aveti grija la dnii:Dobre, Badin si dra Brindusa !

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anonim
    Sa stiti ca va aflati intr-o grava eroare....nici unul dintre cei enumerati nu-mi sunt fani....si recunosc faptul ca nici eu lor!
    Mai incercati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Suntem satui de "masurile anticriza" propuse de toti tampitii care ar spune orice numai sa castige postul de la Cotroceni. PNL este o lamaie cu bretele, sa ne lase in pace, masurile lor anticriza sunt : disponibilizari ale celor tineri, cu putere de munca, mentinerea in posturi a pensionarilor militari, alocarea de fonduri anapoda, ridicatul din umeri a neputinta. PNL nu are ce sa caute niciunde. Sunt o sageata ...franta, vorba cuiva "rahat cu apa rece".

    RăspundețiȘtergere
  4. Dra Cornelia Grosu Popescu, de ce nu esti sincera sa ne spui si noua cu ajutorul cui "ii prinzi" pe liberali? Ca, sa fim seriosi, singura nu poti...

    RăspundețiȘtergere
  5. Din respect pentru dumneavoastra chiar daca nu va cunosc va rog sa imi "pronuntati" corect numele si apoi mai este ceva....nici nu am spus ca ii prind singura insa cui i-ar ajuta ca eu sa divulg sursele? Dumneavoastra? Daca da, la ce va ajuta? Ca greselile oricum se fac in continuare....dar gata va promit ca ii las in pace.Credeti ca doar asa vor castiga alegerile? Astept raspunsul in noiembrie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, nu sunt convins ca vor castiga alegerile, poate chiar si din cauza bunavointei "surselor" dumneavostra. Nu ma ajuta cu nimic...in mare le intuiesc.

    P.S. Imi cer scuze pentru greseala si de aceea rectific: GRASU.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim
    Va spun cu mana pe inima ca nu le intuiti corect...insa revin si spun...gata,m-am plictisit si am obosit si nu ma stau cu ochii pe ei.Ii las sa faca atat cat pot ei.Apreciez ca ati facut rectificarea!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...