vineri, 21 august 2009

Aici ii gasiti pe liberali saptamana viitoare



Si iata ce am gasit despre hotelul in care vor fi cazati greii liberalilor incepand cu data de 24 pana pe 30 pe parcursul obisnuitei "Scoli politice de vara"....au ales acest hotel de patru stele in defavoarea bunului lor coleg si propritar de hotel (Parc) "Gelu" Butnaru....pardon! Aurel Butnaru.

Cine a auzit de verii Dusu? Intr-un top al Ministerului Turismului, referitor la cei mai mari detinatori de active, Ioan si Niculae Dusu din Constanta (veri primari) se afla pe locul trei. Ei detin impreuna cinci hoteluri pe litoral, patru la Neptun si unul la Mamaia, in total avand 520 locuri de cazare.
Pe plan local se stie ca verii Dusu sunt proprietarii uneia dintre cele mai importante fabrici de BCA din zona si chiar din tara. Despre investitiile lor in turism putine lucruri se cunosc. Prima investitie de acest gen a fost facuta in 1996. Atunci au cumparat mai intai pachetul majoritar detinut de stat la hotelul Condor** din Mamaia. In 2002, acest hotel le-a adus un profit net de 100.000 de dolari. Apoi au achizitionat si restul actiunilor la acest hotel, care erau in posesia SIF Transilvania. De anul trecut, insa, prin cumpararea pachetului de actiuni detinut de Ministerul Turismului (60%) la societatea comerciala Sulina Estival - rupta din SC Neptun Olimp SA - au devenit proprietarii a inca patru hoteluri: Dobrogea, Sulina, Delta si Traian din Neptun. Pretul cu care si-au adjudecat aceste actiuni la licitatia organizata de Ministerul Turismului a fost de 50,4 miliarde de lei. Anul acesta, in luna martie, au cumparat si partea SIF Transilvania de 40% la SC Sulina Estival, cu circa 18 miliarde de lei. In prezent, Celco SA are un program de investitii de doua milioane de dolari, ce va fi demarat din aceasta toamna la hotelurile sale din Neptun. Niculae Dusu considera ca investitiile in turism sunt un plasament sigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...