joi, 27 ianuarie 2011

Alianta PNL cu PC i-a taiat pofta de mancare lui Orban


Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat joi, la Europa FM, că actuala situaţie din partid, în special în privinţa alianţei cu PSD, îl face să îşi pună "serioase întrebări" legate de proiectul actualei conduceri a PNL, atrăgând atenţia că se face astfel un serviciu uriaş PDL.
"Ceea ce se întâmplă astăzi mă face să îmi pun serioase întrebări legate de proiectul actualei conduceri a PNL. Să pui PNL, care de 20 de ani e dreapta autentică românească, să pui alături de PSD mi se pare nenatural, nefiresc şi va duce la pierderea personalităţii PNL şi la o reducere a capacităţii de a transpune în decizii efective în stat politicile liberale", a spus Orban, citat de NewsIn.
El a criticat şi alianţa cu PC, un partid care în două alegeri consecutive a participat cu un program de stânga, şi spune că a aflat despre intenţia liderului Crin Antonescu de la televizor. "Mă uitam la televizor liniştit şi am aflat că preşedintele PNL a hotărât alianţa cu PC. (...) Mărturisesc că mi-a stricat pofta de mâncare şi m-a făcut să mă simt extraordinar de rău", a continuat Orban, la EuropaFM.

6 comentarii:

  1. Totul pentru familia domnitoare. Cedam si cota unica, renuntam si la istorie pentru ca dl Antonescu si fosta secretara a lui Cala Popescu Adina Valean, sa se instaleze la Cotroceni. Cat de naivi trebuie sa fim, dupa experienta cu Emil Constantinescu, sa mai credem ca PNL va avea ceva de castigat din asta. Vom fi presul de sters picioarele arivistei Valean iar Cotroceniul noul cuib de poker al dlui Antonescu. Asta daca se v-a ajunge pana acolo, lucru de care eu ma indoiesc. Ne vindem sufletul si istoria dragii mei, lui Ion Iliescu, Adrian Nastase si lui Dan Voiculescu!

    RăspundețiȘtergere
  2. ACD = Antonescu Crin Dictator

    RăspundețiȘtergere
  3. ACD = Antene-Crin-Dictatura

    RăspundețiȘtergere
  4. ACD = Antonescu Colaborator (al securitatii) Dedicat

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba trebuia sa va prindeti de asta cand a cazut capul lui Balasescu pentru ca doamna neprihanita Valean Antonescu ( asta a fost o gluma, toti stim ca a fost amanta lui Crin de pe vremea MTS-ului si cand doamna profesoara de mate era maritata cu numitul Valean) desi pe Crin il amuzase povestea cu canapeaua ca de altfel pe noi toti! Dar nu si pe pe doamna care brusc avea puseuri de viata exemplar morala! Nu au in cap decat cotroceniul si vor face orice sa-l aiba! Ne vor vinde sau ne vor da degeaba nu conteaza! Iar partidul? vise de marire dar va asigur ca liberalii nu vor primii nimic la guvernare! Asta daca suntem toti de acord ca Helvig, Mihalache si Butnaru nu sunt decat de conjunctura cu noi! Acestia vor primii roadele muncii noastre de 20 de ani

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...