luni, 24 ianuarie 2011

O recomandare a unui prieten!

Un gest de afectiune…

Un semn de apreciere, un gest de afectiune sau pur si simplu un oarecare interes in atingerea unui scop.Toate astea stau in natura umana ca motivatie pentru a face un cadou cuiva.
La un astfel de gest nobil s-a gandit tanarul Jack ( un londonez sarac ) cand s-a decis sa-i cumpere sotiei o bijuterie speciala pentru parul ei lung si bogat.
Din saracia lui a renuntat la pretiosul sau ceas de buzunar pentru a face rost de banii necesari. Un mare gest de iubire nu?
La randul ei, sotia lu Jack - i-am uitat numele, tinea si ea sa-si incante sotul cu un cadou special. Lipsa de bani a impins-o sa-si taie parul, care odata valorificat a adus-o in posesia unei sume suficiente pentru a-i cumpara lui Jack, chici ce?
Un lantisor superb pentru al lui ceas de buzunar.
Fericiti - fara numar - si-au oferit cadourile frumos ambalate cu zambete de satisfactie pentru reactia ce aveau sa o produca minunatele cadouri.
Inutile material, perfecte sentimental! Tristetea acestor CADOURI devenite inutile s-a transformat rapid In bucurie. Sentimentalul a dat de pamant cu materialul!

2 comentarii:

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...