miercuri, 13 ianuarie 2010

Bittman i-a dat un inel lui Vlădescu


Ministrul finanţelor, Sebastian Vlădescu, l-a angajat pe Dan Bittman drept consilier pe probleme cu populaţia în cadrul ministerului pentru a se ocupa de contactul direct cu oamenii, dar susţine că nu mai poate face alte noi angajări pe posturile de consilieri. "L-am angajat pentru notorietatea lui şi va trebui să stabilească un contact direct cu oamenii. Atât Bittman, cât şi Andrei Gheorghe sunt oameni de încredere. Ministerul de Finanţe este considerat o fortăreaţă populată cu balauri, dar consider că cei care lucrează aici sunt oameni foarte buni", a comentat Vlădescu. El susţine că Ministerul Finanţelor Publice (MFP) nu mai poate face alte angajări pe posturile de consilieri. "Poate limbajul meu este uneori prea tehnic şi vor fi comunicate într-un limbaj de înţeles. Nu trecem pe partea artistică şi nu o să cânte Dan Btitman imnul taxelor şi impozitelor", a mai spus Vlădescu. De asemenea, Sebastian Vlădescu l-a angajat şi pe Andrei Gheorghe la începutul mandatului drept şeful departamentului de comunicare cu presa.

Un comentariu:

  1. Nu ma mira prezenta mai mult decat pitoreasca lui Bitman, tinand cont ca pana acum am avut si alti artisti ba in parlament, ba in partide, ba incercand sa obtina alte functii politice. Pacat ca dupa atata vreme nu au inteles ceva: ca un artist nu merge atat de bine cu politica, nu au stofa pur si simplu. Oricum...buna incercare!...si cat rezista?

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...