joi, 28 ianuarie 2010

Andrei Alexandru anunţă că se înscrie în cursa pentru şefia PSD


Fostul consilier al lui Nicolae Văcăroiu, Andrei Alexandru, a declarat joi, că va candida pentru şefia PSD la congres, motivând că, în perioada de când cunoaşte partidul, a acumulat experienţa necesară, adăugând că decizia îi aparţine.
"Lucrez de 20 de ani pentru partid, îi cunosc istoria, părţile bune, dar şi rele, culiesele, iar experienţa pe care am acumulat-o în calitate de consilier al lui Ion Iliescu, dar şi Nicolae Văcăroiu, precum şi cunoştinţele mă vor ajuta în proiectul de a face ca PSD să devină numărul 1 în România", şi-a motivat Alexandru decizia de a candida. În plus, Andrei Alexandru a ţinut să sublinieze că nu a fost împins de Ion Iliescu sau Nicolae Văcăroiu pentru a lua această decizie. "Este o iniţiativă personală", a susţinut el. Înainte de alegerile parlamentare din 2008, Andrei Alexandru a anunţat ca vrea să candideze pentru Senat. Alexandru nu a întrunit însă sprijinul organizaţiei de Bucureşti, care a stabilit, prin vot, ce persoane să fie desemnate să candideze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...