marți, 5 ianuarie 2010

O femeie din Alba a aruncat la gunoi o cizmă, în care soţul ascunsese 40.000 de euro

O femeie din Alba a aruncat la gunoi o pereche de cizme vechi, în care soţul său ascunsese economii de 40.000 de euro, poliţiştii reuşind să recupereze, deocamdată, 30.000 de euro de la persoana care a găsit banii. În cursul zilei de luni, un bărbat din Municipiul Alba Iulia a sesizat poliţia cu privire la faptul că, în cursul lunii decembrie 2009, a ascuns, fără cunoştinţa soţiei sale, într-o cizmă de damă din locuinţă, suma de 40.000 de euro, sumă reprezentând economiile familiei. Potrivit unui comunicat al IPJ Alba, în perioada 15 – 16 decembrie, când bărbatul se afla plecat din localitate, soţia sa a făcut curăţenie şi a aruncat la un container de gunoi mai multe perechi de încălţăminte, printre care şi cea în care soţul său a pus banii. In urma cercetărilor poliţiştilor, s-a reuşit identificarea persoanei care a găsit la acel container perechea de cizme şi banii, în persoana unei femei de 54 de ani, din Municipiul Alba Iulia. Asupra suspectei poliţiştii au găsit suma de 11.000 de euro. Femeia le-a spus poliţiştilor că în data de 25 decembrie 2009 a cumpărat, împreună cu concubinul său, de 51 de ani, o casă într-un sat din Judeţul Alba, cu suma de 22.000 de euro. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a reuşit recuperarea sumei de 19.000 euro de la vânzătorul casei. Astfel, suma de 30.000 de euro care a fost recuperată urmează a fi predată persoanei vătămate, urmând a se efectua cercetări pentru recuperarea diferenţei de 10.000 de euro.

Faţă de cei doi suspecţi poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de însuşirea bunului găsit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...