marți, 12 ianuarie 2010

La Loto 6/49 se va câştiga şi cu trei numere


Loteria Română va oferi, în curând, posibilitatea jucătorilor la Loto 6/49 de a câştiga şi cu trei numere, prin introducerea celei de-a patra categorii de câştiguri.
Această măsură a fost luată pentru a dinamiza jocul Loto 6/49 şi pentru a-i spori atractivitatea în concordanţă cu aşteptările jucătorilor. Se preconizează că această măsura să fie pusă în aplicare în primavara acestui an, se arată într-un comunicat de luni al Loteriei. Ca urmare a introducerii posibilităţii de câştig cu trei numere, Loteria Română estimează că numărul de câştigători la jocul Loto 6/49 va creşte de zece ori. "În ceea ce priveşte preţul, în momentul de faţă, ne aflăm în faza de analiză, însă Loteria Română va face tot posibilul să nu modifice semnificativ preţul unei variante simple la Loto 6/49 după introducerea celei de-a patra categorii de câştig", potrivit comunicatului. Jocul Loto 6/49 a fost introdus sub actuala formă în portofoliul de produse al Loteriei Române la începutul anului 1993 şi este cel mai popular joc din România, care oferă, anual, câştiguri deosebit de atractive. Numai în anul 2009 la jocul Loto 6/49 s-au acordat 102.305 premii în valoare totală de 188.846.669 de lei. În prezent, tragerile Loto 6/49 şi Noroc au loc de două ori pe săptămână în zilele de joi şi duminică. Pentru fiecare tragere Loto 6/49 se joacă în medie 1.200.000 de variante, numărul acestora variind în funcţie de valoarea premiului de categoria I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primăria București pierde la Curtea de Apel procesul contra Astra Vagoane

Curtea de Apel a menținut miercuri decizia CNSC privind licitația de tramvaie organizată de către Primăria București, instituție care a ți...