sâmbătă, 12 decembrie 2009

C.V. Tudor către o pedelistă: "Maimuţa dracului".


Liderul PRM a înjurat-o în direct la Realitatea TV pe Oana Badea, de la PD-L, secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul în cadrul Ministerului Educaţiei.
Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a avut o nouă ieşire nervoasă la adresa unui politician. Vadim a numit-o "maimuţă", pe democrat-liberala Oana Badea, secretarul de stat pentru învăţământul în limba minorităţilor naţionale şi relaţia cu Parlamentul din cadrul Ministerului Educaţiei. "Cine sunteţi dumneavoastră?", a întrebat politiciana, iar Corneliu Vadim Tudor s-a dezlănţuit. "Eu sunt cel care o să umple puşcăriile cu voi! Uită-te în oglindă, maimuţa dracului", i-a spus liderul PRM Oanei Badea, în direct la Realitatea TV. Scos de pe post, Vadim a continuat să vorbească: "Cine e mai proasta aia? Dar i-am zis bine. S-a auzit şi 'maimuţa dracului'? Frumos, elegant, delicat". Nu este prima înjurătură adresată unul pedelist. În campania electorală, Mircea Geoană s-a adresat injurios unui grup de suporteri PD-L: "Nemernicii dracului", a spus atunci preşedintele PSD. Înjurături a proferat şi preşedintele Traian Băsescu către o jurnalistă, căreia i-a luat telefonul şi i-a spus "Ţigancă împuţită".

2 comentarii:

  1. Pfoaiiiiiiiii ce limbaj au politicienii, vai de noi! Si ne asteptam sa se intample ceva bun in tara asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, intr-adevar elegant! Mai ramane sa ne spuna ca este si om de cultura!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...