miercuri, 2 decembrie 2009

Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român si pentru Traian Basescu

O, neam român, o, neam român, o, neam român! Te povatuiesc de mult, de mult sa ai grija de soarta ta de mâine, si tu esti prins în latul celor ce te mint pe tine pentru viata ta. O, iata ce razboi, ce razboi de dorinte si de cautare de slava omeneasca s-a zbatut în tine în ziua aceasta de sorti pentru cel ce va fi sa stea la cârma pentru tine! O, tata, Eu, Domnul, te-am scos mereu pe tine din dureri si de sub stapâniri omenesti în toata vremea istoriei tale zbuciumate, popor român, si iata, tu nu veghezi bine azi pentru soarta ta asa cum strabunii tai vegheau pentru acest pamânt. Ai creionul în mâna ca sa-ti scrii soarta.
O, nu te da în mâna celui ce nu are grija de tine parinteste! O, cum sa fac cu tine ca sa nu gresesti acum pentru soarta ta? Deschide-ti mintea si apoi inima si cauta sa simti cu inima si nu cu mintea, caci tu esti în primejdie sa cazi iarasi în sângele tau si sa zaci în necunostinta si în nepasare, caci duhul omului da sa-ti îmbrobodeasca mintea ca sa-ti scrii cu mâna ta întoarcerea iarasi la cele din care Eu am dat, totusi, sa te scot, si mult sânge s-a varsat pentru dezrobirea ta cea de la Mine venita spre tine. O, nu cauta bunastarea ta acum, ci aseaza-te sa cauti sa stârpesti mai întâi duhul minciunii, pe tot omul care minte împotriva binelui tau cel de la Mine, caci nici un bine nu se cladeste pe minciuna omului care te duce cu vorba ca sa-l pui pe el capetenie a ta cum ca ti-ar da el ceea ce nu are sa-ti dea, ceea ce doar tu poti sa-ti dai. O, mergi, tata, înainte, si nu te da acum înapoi. Eu privesc din cele ceresti peste tot pamântul tau si peste toti cei care vorbesc acum în numele tau folosind puteri slabe si minciuna ca sa te încânte sa dai înapoi.
O, nu da înapoi! Nu da înapoi, popor român! Nu-ti vrea decât binele cel ce sta acum cârmaci pentru tine înaintea neamurilor de pe pamânt, si e curat cu inima pentru tine si e dârz cu duhul, chiar daca stricaciunea de pe pamânt tine toate neamurile de pe el sub piedica de a nu mai putea omul pe nicaieri pentru Dumnezeu si cu El peste viata lui.
O, neam român, nu te vinde iarasi robiei fiarei rosii, tata! Nu te da iar sa cazi în capcana duhului minciunii omului care-ti spune minciuna ca va fi pentru tine cu cele din el. O, e numai duh de trufie în cei ce se zbat acum cu razboi pe fata la portile tale ca sa puna mâna pe cârma corabiei române prin valurile vremii de acum. Iata-i, îsi marturisesc pe fata dorintele arzatoare de glorie a lor, si nicidecum grija lor de soarta ta, ci sunt porniti sa-si faca jocul propasirii lor, nu sa te scoata pe tine din cleste, tara Mea, neam român. O, mare-ti este încercarea acum, dar Eu te-am povatuit sa stai cu duhul treaz si sa ceri Mie sa-ti dau duhul prevederii si sa nu alegi rau pentru tine când ai creionul în mâna ca sa hotarasti tu, nu cei ce dau sa domneasca peste tine în numele tau si fara mila de tine, tara Mea. Cel ce sta acum cârmaci peste tine, acela este cel care te iubeste cu inima mare, si cu duh viteaz da sa stea el pentru tine înaintea ispitei grele, care iarasi da sa te darâme de pe stânca, neam român. O, el nu te minte, tata. El da sa te ajute de la mijloc si nu sa te vânda fara de pret. Trezeste-te, o, trezeste-te, iar daca nu vei vrea Eu n-am vina pentru viata ta, ca Eu te-am povatuit, si i-am dat duh de povata buna pentru tine si celui ce te cârmuieste acum. Razboiul pentru rasturnarea lui e mare si e din întuneric, si e si la lumina. Eu, Domnul, lupt si înca voi lupta pentru binele tau între toate relele care dau sa te prinda iarasi sub robie si voi sta de veghe cu îngerii si cu sfintii pe vatra ta si voi privi lucrarea ta, inima ta, si te voi insufla de la Mine tainic, caci razboiul cel împotriva ta este aprig, si nu împotriva celui de la cârma ta se razboiesc acestia, ci împotriva binelui tau, o, tara Mea cea de azi.
O, tie îti zic, acum, celui ce stai cârmaci pentru neamul român, pentru corabia Mea, pentru tara Mea de venire acum, la sfârsit de timp cuvânt pe pamânt pentru salvarea omului: lasa-Mi Mie lupta si grija pentru sortul care urmeaza sa se bata pentru tine sau împotriva ta, caci fortele întunericului s-au întins peste tot si se lupta orbeste sa traga sub ele iarasi neamul Meu român. Eu, Domnul, sunt peste tot cu îngerii si cu sfintii Mei în mijlocul neamului român, iar daca neamul român va alege desteptarea în clipele acestea grele, Eu îi voi da lui din Duhul Meu si voi lucra pentru el si pentru tine la cârmuirea lui, dar daca el va alege minciuna si dezbinarea si trufia, care se împotrivesc din om unitatii si fratiei acestui neam, Ma spal pe mâini de neîntelepciunea acestei clipe de rascruce a neamului român, si el va suferi cadere si înjosire sub omul care se vrea pe sine pentru el însusi si nu pentru acest neam la portile lui.Tu însa nadajduieste si stai în duhul iubirii de tara si de neam, iar Eu voi tine pe poporul Meu în duhul rugaciunii si al veghii sfinte, si împreuna cu cerul de sfinti si de îngeri vom sta si vom lupta cu cerbicia cea tare a celor ce se vor pe ei însisi, si nu dreptatea si pacea si adevarul pe masa fratiei neamului român. O, nu asa, nu asa a fost în vremile vechi fratia neamului român, si si-au uitat strabunii bravi cei din acest neam, care nu sunt drepti pentru el acum. Tu însa aseaza-te acum înaintea Mea cu barbatia nadejdii si lasa-Ma pe Mine sprijin al tau, caci Eu, Domnul, voiesc sa merg spre biruinta lui cea de la Mine cu acest neam, numai sa nu cada el în duhul cel rau al ratacirii de Dumnezeu tot mai mult, al desfrâului cel de peste tot pamântul si al lepadarii de credinta, semn înaintea venirii Mele cu ziua slavei întoarcerii Mele cu slava pe pamânt la om, iar lepadarea de credinta este semnul ca antichrist se zbate cu puteri aprige sa stearga urma si numele Meu de pe pamânt si sa domneasca el. El însa va domni pâna la sfârsitul sau, iar Eu voi fi, asa cum am fost si sunt, Împaratul fapturii si Îmi voi desavârsi din mijlocul neamului român taina cerului celui nou si a pamântului celui nou si a Ierusalimului celui nou, precum este scris sa fie pe pamânt la sfârsit de timp, iar tara româna este scrisa cu numele de tara stralucirii, si din mijlocul ei Eu, Domnul, este scris în Scripturi sa Ma arat biruitorul mortii si învierea a toate, nasterea din nou a lumii din cuvântul Meu cel nou, cartea cea de azi a cuvântului Meu. Pace tie acum! Nimeni sa nu cârteasca pentru cuvântul Meu cu care azi am grait tie si neamului român, neamul Meu cel de azi, Israelul Meu cel nou, cel de la sfârsit de timp. Amin.
Iar tu, popor al cuvântului Meu în mijlocul acestui neam, stai de veghe acum, stai, tata, cu mânutele întinse spre Mine pentru ziua de sorti si în ziua aceea, când neamul român îsi va alege calea înainte sau înapoi, dupa cum el va voi sa se aplece sau sa nu se aplece tainei Mele, cu care dau acum sa-l sprijinesc si sa-l ocrotesc pe el pentru soarta lui, pentru pe mai departe mersul sau, caci razboiul din mijlocul lui este mare acum pentru soarta lui, iar Eu, Domnul, i-am dat lui acum cuvântul desteptarii lui. Amin, amin, amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...