joi, 3 decembrie 2009

Un şofer de tir a condus 30 de kilometri pe contrasens pe Autostrada Transilvania


Un şofer profesionist de tir care a condus aproape 30 de kilometri pe contrasens pe Autostrada Transilvania a fost amendat de Poliţia Rutieră Cluj cu 180 de lei şi a primit şase puncte de penalizare, fiindu-i suspendat permisul de conducere pentru două luni.
"Miercuri seară, un echipaj de Poliţie Rutieră a surprins un autotren care circula pe contrasens de la Gilău spre Turda, pe tronsonul Autostrăzii Transilvania. A greşit intrarea pe autostradă în zona nodului rutier de la Gilău şi a intrat pe sensul de circulaţie care venea dinspre Turda spre Gilău", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, inspectorul Gina Pop. Potrivit sursei citate, şoferul a fost escortat de poliţişti până la ieşirea de pe autostradă, iar ceilalţi participanţi la trafic au fost avertizaţi să conducă prudent pentru prevenirea accidentelor. Şoferul respectiv a fost sancţionat cu amendă de 180 de lei pentru conducere pe contrasens, i-a fost suspendat permisul de conducere pe 60 de zile şi a primit şase puncte de penalizare, a precizat Gina Pop. Surse din cadrul Poliţiei Rutiere Cluj au declarat, că bărbatul este şofer profesionist de tir, dar a recunoscut că nu a circulat niciodată pe vreo autostradă, iar în momentul în care echipajul de Poliţie a semnalizat, nu şi-a dat seama că el este vinovat şi că se deplasa pe contrasens. Sursele citate au precizat că şoferul a circulat pe contrasens 28 de kilometri şi are permis din 1987.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...