luni, 14 decembrie 2009

Filmuleţ cu Mircea Geoană primind bani pentru "un loc eligibil"

Un filmuleţ în care preşedintele PSD Mircea Geoană primeşte o sumă de bani pentru "un loc eligibil" pe listele PSD la alegeri a fost postat pe internet.


"Eu am aici 5.000 de euro, contribuţia mea la campanie. Vă ajută pe dumneavoastră acum, dar asta e contribuţia mea în pregătirea unui loc eligibil", spune o voce de femei ce apare pe film împreună cu liderul PSD Mircea Geoană. Acest film nu pare a avea nimic în comun cu caseta despre care a făcut vorbire preşedintele Traian Băsescu în campania electorală.
Traian Băsescu a sugerat, într-o emisiune la OTV, că deţine o casetă cu imagini compromiţătoare despre Mircea Geoană, dar că a refuzat publicarea ei şi chiar a ameninţat staff-ul său că îşi va retrage candidatura dacă o difuzează presei, precizând şi că cei din PSD "se filmează între ei şi se vând". "Am anunţat stafful meu că dacă o publică, îmi retrag candidatura", a declarat Traian Băsescu. El a fost întrebat anterior dacă deţine o casetă cu imagini compromiţătoare la adresa contracandidatului său, Mircea Geoană. Şeful statului nu a negat că ar fi în posesia unei astfel de casete. Totuşi, el a spus că-i va înmâna caseta personal lui Mircea Geoană "a doua zi" după alegeri. "Este o problemă internă a PSD. Ei se filmează între ei, apoi se vând", a mai spus Băsescu. Preşedintele Traian Băsescu a fost, întrebat, de presă, când îi va da caseta promisă lui Mircea Geoană, şeful statului răspunzând că încă nu s-au comunicat rezultatele oficiale. Băsescu nu a făcut alte precizări.

Un comentariu:

  1. Este o practica sa fie dati bani pentru anumite pozitii in partid. Cum se face ca doar Geoana cade in capcana inregistrarilor video?

    RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...