joi, 17 decembrie 2009

Cumperi un LCD, primeşti cadou un borcan de castraveţi muraţi

Ce legătură este între castraveţii în oţet şi o plasmă? Nu vă bateţi capul, nu o să ghiciţi. Vă spunem noi, e o promoţie. Una trăsnită, evident, a unui hipermarket. Mai bine zis, o strategie de marketing pentru creşterea vânzărilor de sărbători. Până la sfârşitul anului, patru tipuri de televizoare LCD se vând la pachet cu... un borcan de castraveţi muraţi. E vremea promoţiilor în marile magazine. De genul plăteşti două, trei produse, mai primeşti unul. Doamnele au cumpărat câte trei sticle de ulei şi au primit cadou câte o pungă de făină. Şi dacă luau trei pungi de mălai, primeau bonus tot o pungă de făină. Sau, cine cumpără o pungă de orez, primeşte şi o jumătate de kilogram de fasole boabe. Dulciurile, vinul, portocalele, condimentele, cozonacul ambalat, mai toate produsele specifice sărbătorii sunt la promoţie. Pentru că responsabilii marilor magazine vor ca oamenii să cumpere de toate şi evident, lor să le crească vânzările.

2 comentarii:

  1. Astia s-au gandit bine. Unii oameni adora castravetii murati si poate au nevoie si de LCD.Daca le dau eu, celor de la magazin, din castravetii mei murati primesc reducere la LCD?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cercetatorii americani nu au reusit pana acum sa afle legatura intre LCD si un borcan de castraveti murati. Dar iata, ca hipermarketul a reusit sa o gaseasca! Vizionare dupa gust!

    RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...