marți, 29 septembrie 2009

Bălăşescu pe făraş


Aud că este mare supărare între Mihai Bălăşescu(încă secretar general adjunct al PNL) şi cel care l-a ajutat să ajungă în această funcţie. Se pare că necazurile lui Bălăşescu îi ocupă tot timpul şi acesta face tot posibilul ca susţinătorul său să îşi piardă din autoritatea pe care o are în partid, făcându-i acestuia zile fripte şi peste tot pe unde se duce Bălăşescu îl vorbeşte urât pe acesta...şi pentru că vreau să protejez acest personaj aş prefera să îi spun "domnul"...asta şi pentru că o anumită eleganţă în atitudine.
O altă fază relatată de un membru al BPC al liberalilor îl are în prim-plan tot pe "micuţul" Bălăşescu: cum la Vâlcea a câştigat Emilian Frâncu, Bălăşescu vrea să facă orice să fie băgat în seamă şi evident că a profitat de moment la ultima întâlnire de la partid şi a ţinut să-l felicite pe Frâncu....şi s-a dus la el şi l-a pupat, şi ce l-a mai complimentat...doar-doar să îşi mai facă loc în sufletul unui coleg în caz că ar putea rămâne fără susţinere, curând. Una peste alta, se pare că "domnul" regretă că l-a propulsat pe Bălăşescu...şi mai este ceva. Evident că "domnul" aude în fiecare zi informaţii conform cărora Bălăşescu îl vorbeşte de rău şi ca atare a ajuns la concluzia că tre' să îl ajute pe Bălăşescu să plece de unde a venit.
Bălăşescu a crezut că dacă este la secretariatul general va avea şi acces la visteria partidului însă s-a ţepuit...pe de altă parte, în ultima vreme Bălăşescu a încercat să-l convingă pe Radu Stroe, şi pe alţii, să-l demită pe colegul său Marius Vladu.

12 comentarii:

  1. Labasescu a vrut intii sa o demita pe Teodora Berti, apoi pe Ion Tabugan si abia apoi pe Vladu. baiat bun Labasescu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu lasa dl Stroie din brate pe sluga lui credincioasa, care ii toarna tot ce se intimpla prin sediu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa bai vrajeala! Il tine Stroie ca au cecva in comun. Pe Andreia logotnica lui Labasescu. O seara cu unul una cu altul, merge Secretariatul general. Doar Stroie nu isi da seama de cit de penibil devine !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine. Scapa partidul de o vipera si noi sa ne tot faca "avansuri" prin sediu. Ne transformasem in Bordel!?

    RăspundețiȘtergere
  5. De la dl. Brad i se trage. Daca e prost si supara pe cine nu trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihai este nebun pur si simplu, nici nu merita comentat! Ce ne facem insa cu Radu Stroie ??????

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest NIMENI nu merita nici o atentie. Va pierdeti vremea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Credeam ca liberali sint mai stilati

    RăspundețiȘtergere
  9. merge vorba la noi in filiale ca Balasescu este pestele lui Stroie !

    RăspundețiȘtergere
  10. daca tot discutam de sediul central PNL sa nu uitam si celelalte relatii precum cea dintre "domnul sustinator al lui balasescu" din text pe numele lui ludovic orban si blonda benghe care presteaza la domnul la invitatiile pestelui sau alexe

    RăspundețiȘtergere
  11. Proastelor, nu va mai certati pe barbati in public.

    RăspundețiȘtergere
  12. asta e un slinos,un suburban,un vulgar care face de ras pnl ul.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...