marți, 15 septembrie 2009

Schimbari in PNLIa uitati-va la Mihai adica Balasescu...este de o vreme mana dreapta a lui Radu Stroe si acum e deja trist.Taare trist! Stitzi de ce? O sa va spun, de ce, zilele urmatoare...voi de ce credetzi?

5 comentarii:

 1. Asta ti se intimpla cind incerci sa faci jocuri in filiala Bucuresti (triada iti ia capul). Pacat fiindca Balasescu e ok !

  RăspundețiȘtergere
 2. Chiar in seara alegerilor, un distins primar PNL spunea ca "urmeaza retragerea sprijinului politic" !?

  RăspundețiȘtergere
 3. Fetele sunt bine amandoua, sunt realizate, au case luxoase, fratiorul are afaceri prospere si de viitor. Udrea o duce bine, o duce al dracului de bine, si Ridzi o duce bine, si Videanu o duce bine, si Berceanu, si Bercea Mondialu o duc bine", a continuat el, intrebandu-se ce se intampla cu "cei 20 de milioane de romani care nu sunt blonzi si nu stau smirna" cand vorbeste Basescu.

  RăspundețiȘtergere
 4. De ceva vreme vedem la antenele lui Voiculescu, la aceiasi invitati care sunt si invitati si moderatori ca se naste o idee! Ideea precum ca Mircea Badea l-ar sustine pe Crin Antonescu la Presedintia Romaniei.

  Ce ziceti?

  Ati auzit si dvs?

  RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...