luni, 7 septembrie 2009

Harnagea se plimba


Iata ce scrie www.inpolitics.ro
Fostul sef al SIE dintre anii 1997 - 2001, Catalin Harnagea a efectuat o vizita privata in SUA pentru a se intalni cu George John Tenet si Porter Johnston Goss, fosti directori ai CIA, si cu mai multi analisti din cadrul Stratfor la Washington, New York si Los Angeles.


Stratfor este o agentie privata de informatii infiintata in Texas in 1996 si cunoscuta ca „Umbra CIA". Aceasta nu este prima intrevedere pe care Harnagea o are cu cei doi fosti oficiali CIA. Fostul sef al SIE s-a mai intalnit, potrivit revistei Q Magazine, cu Goss si cu Tenet de doua ori, la Washington, in 1999, si la Bucuresti, in 2000. Reamintim ca venirea lui Tenet la Bucuresti a fost o premiera in istoria SIE si CIA, fiind prima oara cand un director CIA a venit in Romania de la infiintarea Agentiei, presa tratand cu maxim interes acest subiect la acea vreme. George John Tenet si-a inceput cariera politica la Washington, in 1982, si a facut parte din echipa senatorului John Heinz unde s-a ocupat de problemele de securitate nationala. Tenet, care in prezent este profesor de diplomatie la Universitatea Georgetown, a detinut functia de director al CIA timp de 7 ani dupa ce a fost nominalizat pentru aceasta functie de presedintele SUA, Bill Clinton. Porter Johnston Goss a fost al 19-lea director al CIA, intre 2004 si 2006, cand a demisionat dupa ce un apropiat al sau, Kyle Dustin Foggo, director executiv al CIA, cel care a declarat ca CIA a construit inchisori speciale in Romania, a fost acuzat de inselaciune si frauda

7 comentarii:

  1. Ha, ha, ha ! Cine credeti voi ca il mai baga in seama pe Harnagea? Dupa ce l-a tradat pe Constantinescu si l-a parasit pe Antonescu cind a inteles ca nu va cistiga va face-ti iluzii sa credeti ca Harnagea mai este super spion!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei de la Inpolitics nu sint cei care fac campanie (pe multi bani evident) PNL? Ma asteptam sa spuna ca e in State sa ii aranjeze lui Antonescu alegerile din Romania. La noi se poarta credinta in serviciile occidentale (mai ales americane) care fac si desfac presedintii in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare suparat Harnagea. La cum merge Crin, nu mai ajunge el sef la SIE !

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca a plecat de la PNT dupa ce l-am facut OM pleaca si de la PNL !

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am urmarit pe Harnagea in ultima vreme. Nu pare suparat deloc. Practic, nu pare in nicun fel, ceea ce inseamna ca este activ, dupa toate regulile. Faptul ca se intalneste cu niste domni de la CIA, si nu cu cutitarii lui Magaru sau cu proxenetii lui Mondialu, iarasi inseamna urias de mult. Eu nu fac campanie electorala, dar ma intereseaza politica, cat sa-mi faca bine mie si fiicei mele, ca ea mi-a mai ramas. Fara patetisme, daca Harnagea lustruieste licuriciul pentru Crin, vom avea schimbarea, indiferent de ce face inpolitics si pentru cine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e in SUA copii !!! Se antreneaza in munti:

    http://vladrosca.wordpress.com/2009/08/13/liberalii-se-antreneaza-in-munti/

    RăspundețiȘtergere
  7. Orice politica e buna atata timp cat o sa scapam de cel care incalca toata regulile democratiei, numit Basescu. Sloganul lui din 2004 "Sa traim bine", a devenit realitate doar pentru el, familia lui si acoliti.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...