miercuri, 8 septembrie 2010

Ponta îşi face bagajele pentru că, peste doi ani, pleacă în China


Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, a fost confirmat în funcţie, marţi seara, în urma Conferinţei Judeţene a PSD care a avut loc la Casa de Cultură din Constanţa.
Delegaţii la conferinţă au votat, prin vot deschis, acordarea unui nou mandat actualului primar al Constanţei. Nimeni nu a votat împotrivă. Mazăre a fost, de altfel, singurul candidat pentru această funcţie.
Mazăre a venit îmbrăcat în uniformă de militar. „Uniforma am luat-o inițial pentru mine, când mă băteam cu Băsescu, dar acum o port pentru voi”, a declarat el. „O să vină vremea să vă îmbrac pe toţi în militari, să facem revoluţie. Dacă nu reuşim să-i schimbăm politic, cum se lasă iarna, peste ei la Bucureşti, să le dăm şuturi în fund. Dacă nu îi dăm jos politic, de data asta revoluţia o să plece de la Constanţa”, a spus Mazăre.
Pe scenă a urcat şi preşedintele PSD, Victor Ponta, care a purtat, în primele minute ale discursului, o şapcă de comunist chinez, verde cu stea în frunte.
„Știam că vin la Radu Mazăre, așa că m-am pregătit”, a comentat el ţinuta în care s-a afişat. Ponta a spus că șapca pe care o poartă este model Mao Zedong. “Dacă nu câștig alegerile, eu mă duc în China și Radu în Cuba”, a spus președintele PSD.
La eveniment au participat şi alţi lideri ai PSD, printre care s-au numărat Liviu Dragnea şi Miron Mitrea.

5 comentarii:

  1. A mai promis o dată Mazăre că pleacă dacă nu câștigă PSD-ul cu Geoană la Constanța, dar nu ne-a onorat cu plecarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. da da radu stroe in Cuba ca are salon de erotichen si andreea lambru in china sa fie si ea satisfacuta ca aia e multi

    RăspundețiȘtergere
  3. cum spuneam articol despre PSD comentarii despre stroe si Andreeea> Copii tampiti facuti din lucru manual care scriu pe bloguri

    RăspundețiȘtergere
  4. Rusine sa va fie! Ati platit datoriile personale cu functii la partid!!! Gorjul este acum al PD-ULUI!! POPESCU DIAN este o boarfa securisto-pedista!! Stroe RADU si curva lui sunt o rusine pentru PNL. L-au facut presedinte pe amantul Andreei Lambru si sponsorul lui Stroe Radu si l-au platit pe Stroe IONUT cu functia lui Balasescu pe care Lambru nu s-a lasat pana nu a scapat de el, ca doar afecta relatia cu sefu stroe si se mai prindea de magariile ei!! Metoda ei? IMBATABILA!! Cucerea persoana, se culca cu ea, ii ia banii si apoi ii da o funtie!! De exeplu presedinte la gorj!! Treziti-va dl Antonescu ca ramaneti fara partid pe mana curvistinei! Lambru si Stroe au nenorocit Gorjul, Constanta,Dambovita si lista continuua!! Cat de cinici pot fi cei doi? Pai dupa ce i-a rezolvat toate problemutele Balasescu a fost eliminat de Raducu Stroe la cererea Mironositei Andreea Lambru foata sa logodnica trecuta la un nivel superior dupa ce a curatat cat a putut de la Balasescu! Nu nefericitul ala este problema partidului domnule presedinte si domnilor din Biroul politic ci Andreea Lambru, Radu Stroe, Moisescu, Ioana Costescu, Bradut si gasca lor. Balasescu??? un om care a crezut prea mult in oameni in prietenie si partid care era casa lui atat la propriu cat si la figurat. Lacrimile din ochii lui cand a plecat de la Mamaia au distrat pe unii dar multi au inteles ca el pleca din familia lui alungat de cei pe care ii iubise! A fost alungat ca sa aibe Lambru liniste! Felicitari dl Antonescu ati rezolvat problema prin alungarea lui Mihai!! E bine de acum canapeaua este in siguranta!Lambru are apartament in Tei, Stroe vila in Vatra, iar Dian hotel la Ticleni. Partidul insa se duce dracului.
    O persoana careia inca ii pasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonimul#4: Si mie imi pasa. De sananatea ta. Ia, bre, un Rudotel, bea un pahar de apa rece, respira adanc si linisteste-te, ca ti sa umflat o vena in frunte. Faci atac cerebral degeaba. Ai citit articolul? Ponta, Mazare, PSD, Constanta sunt total diferite de Stroe, Lambru, PNL, Gorj. Mai veniti si voi la subiect, ca aveti probleme grave cu predicatul.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...