miercuri, 1 septembrie 2010

Bălăşescu trezorier la „naşul” Chiliman


Probabil că pentru liberali, deja, nu mai este o ştire faptul că Mihai Bălăşescu nu mai ocupă postul de secretar general adjunct al PNL.
Însă poate fi o ştire modul în care, în cele din urmă, Bălăşescu a fost scos din schemă. Surse din PNL ne-au declarat că decizia a fost luată într-un cerc restrâns, la sediul din Kisellef, din care nu au lipsit Crin Antonescu, Adina Vălean, Relu Fenechiu şi Vlad Moisescu. Având în vedere faptul că lui Bălăşescu i s-a propus în primă instanţă să-şi dea demisia, pentru a nu-l face de râs, mai-marii liberali au decis să-l dea afară.
Bălăşescu a încercat să-şi facă lobby pe lângă cei cu care avea o relaţie mai apropiată, pentru a-i lua apărarea şi să se opună, şi a ţinut să lanseze o falsă pistă: Dan Mihalache ar da informaţii pe surse despre ceea ce se petrece în PNL în spatele uşilor închise. Bălăşescu a încercat să-şi capete susţinere spunându-le celor mai mulţi că va face dezvăluiri spectaculoase prin care să scoată la iveală metoda prin care a mătrăşit el rezultatul Congreselor pentru ca echipa Crin Antonescu-Vlad Moisescu-Radu Stroe să iasă câştigătoare cu acte în regulă. Cum decizia era deja luată deoarece Antonescu avea toată puterea să hotărască acest lucru deoarece statutul îi dă dreptul preşedintelui să numească secretarii general adjuncţi. Bălăşescu i-a cerut şi ajutorul lui Ludovic Orban plângându-se la acesta că toţi l-au trădat şi s-a ploconit să îl ia în echipa acestuia având în vedere că Bălăşescu şi-a cerut şi iertare pentru toate necazurile pe care i le-a pricinuit.
O informaţie de ultim moment este cea conform căreia Bălăşescu a fost recompensat, în cele din urmă, cu o „căciulă” cel puţin la fel de mare: va fi trezorier al organizaţiei PNL sector 1. Această informaţie pare întărită şi de discuţia pe care a avut-o Antonescu cu o parte a ziariştilor prezenţi la Şcoala de Vară a liberalilor. Întrebat despre ce s-a întâmplat cu Bălşescu, liderul PNL a comunicat că nu mai este secretar general adjunct „după ce am stat într-o zi pe canapea m-am gândit că trebuie să plece. Nu a plecat din partid ci la sectorul 1”, a explicat sec Antonescu.

37 de comentarii:

  1. Acuma ca ai scris despre asta, nici trezorier nu îl mai pun. Si da, este adevărat, Mihalache și cu Iulia Huiu l-au turnat pe Mihai la presa și lui Crin. Dar o sa aibe Mihai grija de ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Săracu Balasescu, dacă nu l-au votat și pe el măcar membru simplu în Biroul sectorului 4, asa cum a fost aleasa la insistentele lui Stroe Andreea Lambru? Acum s-a supărat și migreaza la sectorul 1, lângă pușculița partidului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Balasescu e un jeg uman.Asa libidinos mai rar...

    RăspundețiȘtergere
  4. Doi membri ai Biroului de sector 1 au amenințat cu demisia dacă Balasescu vine pe o funcție la sector. "Sa se spele pe cap cu el Radu Stroe", au spus ei nemulțumiți de acest posibil transfer.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu se știe dacă îl pune Moisescu trezorier. Asta vrea el, dar Ioana Costescu nici nu cred ca știe. Cine ii da banii pe mina lui Mihai?

    RăspundețiȘtergere
  6. ha, ha, ha...cred ca doar l-au păcalit, ca sa plece fără scandal din Secretariatul general.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe internet in sait-urile institutiilor de stat : numai in jud. ILFOV, zone de vile, d-l. Gadina Constantin, pres. al Asociatiei de revolutionari Jilava “89 (a celor cu multe drepturi si lunar peste 30 milioane indemnizatie) a primit de peste 7 ori teren intravilan (vandute la acesta data) iar ultracentral peste 5 spatii cu suprafata de peste 35 ori spatii comerciale (in curs de cumparare sau cumparate - unele de la Prim. Bucuresti altele de la Prim.Sect.1 – pe care le jongleaza intre Asociatie, SRL-u cu acelasi nume, persoana sa), si mai are in curs de primit ALTE 2 SPATII, se presupune si alte terenuri.
    Pe internet pe spatial presei on-line apar si alte “lucruri” si CHIAR PE SAIT-uril REVOLUTIONARILOR. Se pare ca mai sus numitul “s-a descurcat” dar n-a dat si mai departe, in sau la gasca.
    Domnilor, daca de peste 2 ani cazul de mai sus este semnalat, si nimeni nu ia nici o masura, daca se semnaleaza ca se pierd de la buget miliarde de euro, UNI ASA ZISI REVOLUTIONARI FIIND CHIAR NENASCUTI LA REVOLUTIE, ASTA IN PERIOADA DE CRIZA, CAND SE REDUC SALARIILE CU 25 %, SE DAU OAMENI AFARA, ACESTI OAMENI TRAIESC IN FALS SI HUZUR, PE SPATELE CELORLATI ?
    Oare cine-i de vina, oare de ce nu se ia nici o masura, oare cei de sus ce interese au sa mentina situatia ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Din cite știu eu, Biroul sectorului 1 nu este de acord cu primirea lui Balasescu în rândurile lor. L-au trimis la Radu Stroe.

    RăspundețiȘtergere
  9. chiar ma intrebam cand o sa mai apara pe bolog stiri negative depspre PNL si Balasescu. se pare ca presupusa fosta amanta a lui Balasescu, respectiv colaboratoarea ta la stirile bomba a stat departe o vreme...

    RăspundețiȘtergere
  10. Deja se știe persoana. E Aura Pohoata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sau e Andrei care e indragostit lulea de Andreea Lambru.

    RăspundețiȘtergere
  12. Orice dai, orice sa-i faci rau lui Balasescu. E clar ca blogul tau este anti PNL in general si indreptat contra lui Mihai in particular. Trezorier la sectorul 1 este Ion Brad si va ramane tot el. Intrebarea este cui ii este frica de Balasescu in asa o masura incat se minte atat de mult in legatura cu el!!!! Toata stirea este un fals ordinar

    RăspundețiȘtergere
  13. E clar. Nu l-au vrut nici trezorier. Interesant unde or sa îl expedieze. Aud ca până și lui Stroie ii este rușine cu el, îl vrea cit mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  14. De ce nu renunti la denumirea de "stiri-neconventionale" si nu o adopti pe cea de "zvonuri-jegoase-si-rauvoitoare"? Asa, de curiozitate, ca vad ca functionezi bine la cuplul zvoner-raspandac. Cu cat e mai de joasa speta zvonul, cu atat se inghesuie mai abitir "comentatorii" (ghilimelele sunt cu intentie, ce se scrie aici este 80% gunoi de cea mai proasta calitate) precum mustele pe rahat. Nu pot sa cred decat ca te-ai dat vreodata la acest Balasescu si el te-a refuzat, altminteri nu inteleg de unde obsesia asta. Il visezi si noaptea?

    RăspundețiȘtergere
  15. De ce ai scos comentariul in care apareau presupusele amante ale domnului Balasescu? Cumva colaboaratoarea ta a fost deranjata de faptul ca i-ai facut public numele publicand acel comentariu in care era pusa la gramada cu amantele de rand?
    P.S. Aura Pohoata nu a fost la Mamamia

    RăspundețiȘtergere
  16. Ba ai dreptate a disparut lista postata de Sanda cu amantele lui Mihai! Oare cine s-a simtit Elvira Plamana sau Claudia Benghescu?Acum macar stim cine a suventionat gunoiul asta de BLOG! Sa-ti fie rusine SICA Orban!!!! Si tie adventistule Andrei Petrescu

    RăspundețiȘtergere
  17. Bravo Mihai BALASESCU , NU II BAGA IN SEAMA , PAPAGALI ASTIA CARE TOT CIRCOTESC SUNT DE FAPT NISTE FRUSTATI DIN PNL. SI EI SI ELE SA SE DUCA SA SUGA CIORAPI IMPUTITI AI PDL-ISTILOR .

    RăspundețiȘtergere
  18. bine ca am scapat si de asta. mare rusine la usa noastra!!! mai e una prin sediu central, tot asa tinerica, bunicica. aia a cui mai e? posibil sa fie mai noua

    RăspundețiȘtergere
  19. este a lui Mihai Voicu. din moment ce el ii plateste salariu!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. cine este a lui mihai voicu?

    RăspundețiȘtergere
  21. Rusine sa va fie! Ati platit datoriile personale cu functii la partid!!! Gorjul este acum al PD-ULUI!! POPESCU DIAN este o boarfa securisto-pedista!! Stroe RADU si curva lui sunt o rusine pentru PNL. L-au facut presedinte pe amantul Andreei Lambru si sponsorul lui Stroe Radu si l-au platit pe Stroe IONUT cu functia lui Balasescu pe care Lambru nu s-a lasat pana nu a scapat de el, ca doar afecta relatia cu sefu stroe si se mai prindea de magariile ei!! Metoda ei? IMBATABILA!! Cucerea persoana, se culca cu ea, ii ia banii si apoi ii da o funtie!! De exeplu presedinte la gorj!! Treziti-va dl Antonescu ca ramaneti fara partid pe mana curvistinei! Lambru si Stroe au nenorocit Gorjul, Constanta,Dambovita si lista continuua!! Cat de cinici pot fi cei doi? Pai dupa ce i-a rezolvat toate problemutele Balasescu a fost eliminat de Raducu Stroe la cererea Mironositei Andreea Lambru foata sa logodnica trecuta la un nivel superior dupa ce a curatat cat a putut de la Balasescu! Nu nefericitul ala este problema partidului domnule presedinte si domnilor din Biroul politic ci Andreea Lambru, Radu Stroe, Moisescu, Ioana Costescu, Bradut si gasca lor. Balasescu??? un om care a crezut prea mult in oameni in prietenie si partid care era casa lui atat la propriu cat si la figurat. Lacrimile din ochii lui cand a plecat de la Mamaia au distrat pe unii dar multi au inteles ca el pleca din familia lui alungat de cei pe care ii iubise! A fost alungat ca sa aibe Lambru liniste! Felicitari dl Antonescu ati rezolvat problema prin alungarea lui Mihai!! E bine de acum canapeaua este in siguranta!Lambru are apartament in Tei, Stroe vila in Vatra, iar Dian hotel la Ticleni. Partidul insa se duce dracului.
    O persoana careia inca ii pasa!

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa-l dai afara pe Bala si sa o pastrezi pe Andreea Lambru????! Antonescu fie a luat-o razna fie, Stroe imparte! cu crin.

    RăspundețiȘtergere
  23. Balasescu a fost alungat la cerere Andreeei Lambru ca sa nu mearga la conferinta de la Gorj si sa nu iasa evazionistul presedinte!

    RăspundețiȘtergere
  24. e clar Antonescu este sluga lui Vlad Moisescu, altfel de ce ar tine-o pe andreea la Sg? doar pentru ca este fina Ioanei Costescu?

    RăspundețiȘtergere
  25. o persoana careia ii pasa si se numeste Iulia Huiu

    RăspundețiȘtergere
  26. Curios, desi alungat biroul lui balasescu e tot al lui si desi nu a mai aparut de 2 saptamani lucrurile lui sunt tot la partid! Am fotografii daca este nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  27. Balasescu a fost exclus din PNL? voi nu sunteti normali dl antonescu si stroe! Andreea Lambru a fost membru PSD la sectorul 2 si a fost reprezentant al PSD in sectiile de votare! Halal si vorba unui contemporan sa va fie RUSINE

    RăspundețiȘtergere
  28. Andreea Lambru a luat 5000 euro de la Jean Paul Tucan ca sa decimeze org Navodari!

    RăspundețiȘtergere
  29. Cam multi psdisti Mihalache, Andreea Lambru, vai noua! Oricum ceva este! Am fost amenintati ca este si o inregistrare video cu balasescu PE CANAPEAUA LUI CRIN, si va fi difuzata! Nu a fost asa! si am mai sesizat multe alte minciuni despre Balasescu! Ca dupa DP o sa avem o inregistrare de la Craiova cu ceva fierbinte ! A trecut demult dp-ul mai e putin si vine astalalt si inregistrare craiova nu am avut!
    Mai acum o luna zicea un asazis coleg lucrator la SG ca are poze cu dulapu lui balasescu cu chiloti langa vodca! NICI PE ALEA NU LE-AM VAZUT! Cam seamana a campanie de distrus imaginea omului asta! Foarte bine instrumentata de maestrul DAN MIHALACHE pupilul Adinei Valean Antonescu fosta amanta a dl mihalache azi prima doamna a partidului> ma rog doamna? nevasta lu crin ca doamna? poate mama, doamne ce mai curva

    RăspundețiȘtergere
  30. Huiu si cu Mihalache sunt turnatorii din PNL.

    Mihalache este si neserios. A promis ca daca Chereches este dat afara in secunda 2 demisioneaza si el. Uite ca nu are cuvint! Tot mai asteapta sa ia leafa de la Patriciu.

    RăspundețiȘtergere
  31. Balasescu este un idiot iar Mihalache a spus ca "ar putea demisiona" nu ca o va face.

    Inregistrarea video exista!

    RăspundețiȘtergere
  32. Daca exista de ce nu o dai mai Mialache??? iti este frica de costescu? Pleaca ma de unde ai venit daca te mai primesc aia daca nu zboara si tu la Bruxelles cand nu e crin acolo

    RăspundețiȘtergere
  33. Costeasca este corupta pina in maduva oaselor. Daca Mihalache se pune cu ea....poate isi muta domiciliul la DNA.

    RăspundețiȘtergere
  34. cu locuintele sociale ce faceti?
    va batetasi joc de noi ?sau asteptati alegerile

    RăspundețiȘtergere
  35. iOANA SCAPA-NE DE MHALACHE

    RăspundețiȘtergere
  36. Vad ca il tot pomeniti pe Mihalache. Habar n-aveti cu cine v-ati incaltat in partid...Asta e prieten bun cu Maior, de altfel la Ziua Americii au si venit impreuna...sunt poze...are pile prin Parchet si servicii...Scapati de el, cat mai puteti!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. :)))) multe comentarii lasate de Mihai Balasescu...unele chiar imi plac, incepe sa verse informatii, asa cum a si amenintat ca o va face. Saracu' de el..era inofensiv el asa...cleptoman desigur si mincinos...dar era mic copil pe langa cei ce au ramas. Eu nu stiu cum dracu a reusit partidul asta sa adune atatia indivizi care numai liberali nu se pot numi

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...