duminică, 19 septembrie 2010

Iluzia unei cariere sau mic tratat de găinărie politică

15 comentarii:

  1. Se vede ca este jucător de pocker. Din păcate a transformat PNL in mana moarta!

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a consultat cu mentorul lui Emil Constantinescu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine esti Edy Helvig??? asta e membru PNL???

    RăspundețiȘtergere
  4. Crin Antonesc a mărturisit unui apropia ca va merge la Delegația Permanenta, pentru ai șantaja pe liderii județeni, cu demisia în buzunar.

    RăspundețiȘtergere
  5. un PNList dezamagit21 septembrie 2010 la 09:03

    Șantaj la Delegația Permanenta a PNL.

    Pentru ai vota pseudo-guvernul de necunoscuți, Crin Antonescu a comandat un sondaj GSS în care, pe banii lui Moisescu, Crin iese pe primul loc la prezidențiale. Semnalul ar trebui sa fie: "băieți" nu aveți înlocuitor pentru mine, deci votați tot ce va propun. Asa cum ii știm pe liderii noștrii, lipsiți de "ce produc găinile lui Nastase la Cornu" vor inghiți și acesta broasca râioasa, născuta din nopțile lungi de pocker ale lui Crin Antonescu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa mai lase dracului pocherul și sa se mai ocupe și de partid!!!

    Doar cu televizorul nu convingi poporul!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Costeasca angajeaza hackeri pentru a bloca postările pe acest blog. Ce deficit de democrație trebuie sa fie în mintea celor de la sectorul 1. Si atunci ne mai întrebam noi de ce Brad are suflet de sclav!? La orice discuție cu el, simți peste umăr ordinele lui Costeasca si Moisescu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Alt caz de nepotism politic promovat de Crin.

    La noi in Arad, in ciuda unei opozitii a 99% dintre membri partidului, Crin l-a impus interimar pe amicul lui Mihaita Calimente.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si la Buzău vor sa ii facă felul lui Bâgiu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rupei la oase Crinutu, sunt impotenti

    RăspundețiȘtergere
  11. ANDREEA lAMBRU A PRIMIT SARCINA SA PREGATEASCA UN NOU VAL DE CONCEDIERII! DAR SALARIUL EI DE 28.000.000 DE LEI IN MANA CAND SE MICSOREAZA? ASTA PLUS 15.000.000 PE CABINETUL LUI STROE?? NU VA ESTE RUSINE DOMNISOARA CA ATUNCI CAND AI VENIT ERAI MOARTA DE FOAME! AI FACUT PRAF MASINILE PARTIDULUI, TELEFON DE 10-12 MIL LUNAR PE PARTID, JEEPUL PARTIDULUI SI BENZINA FARA NUMAR, MANCARE ZILNIC DECONTATA LA CASIERIE, LAPTOPUL DOAR TU AI VOIE SA-L IEI ACASA, ACUM CU NOU;L REGULAMENT AI VOIE SA CONTROLEZI TOT! VREM SI NOI SA TRAIM BESTIE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. usine sa va fie! Ati platit datoriile personale cu functii la partid!!! Gorjul este acum al PD-ULUI!! POPESCU DIAN este o boarfa securisto-pedista!! Stroe RADU si curva lui sunt o rusine pentru PNL. L-au facut presedinte pe amantul Andreei Lambru si sponsorul lui Stroe Radu si l-au platit pe Stroe IONUT cu functia lui Balasescu pe care Lambru nu s-a lasat pana nu a scapat de el, ca doar afecta relatia cu sefu stroe si se mai prindea de magariile ei!! Metoda ei? IMBATABILA!! Cucerea persoana, se culca cu ea, ii ia banii si apoi ii da o funtie!! De exeplu presedinte la gorj!! Treziti-va dl Antonescu ca ramaneti fara partid pe mana curvistinei! Lambru si Stroe au nenorocit Gorjul, Constanta,Dambovita si lista continuua!! Cat de cinici pot fi cei doi? Pai dupa ce i-a rezolvat toate problemutele Balasescu a fost eliminat de Raducu Stroe la cererea Mironositei Andreea Lambru foata sa logodnica trecuta la un nivel superior dupa ce a curatat cat a putut de la Balasescu! Nu nefericitul ala este problema partidului domnule presedinte si domnilor din Biroul politic ci Andreea Lambru, Radu Stroe, Moisescu, Ioana Costescu, Bradut si gasca lor. Balasescu??? un om care a crezut prea mult in oameni in prietenie si partid care era casa lui atat la propriu cat si la figurat. Lacrimile din ochii lui cand a plecat de la Mamaia au distrat pe unii dar multi au inteles ca el pleca din familia lui alungat de cei pe care ii iubise! A fost alungat ca sa aibe Lambru liniste! Felicitari dl Antonescu ati rezolvat problema prin alungarea lui Mihai!! E bine de acum canapeaua este in siguranta!Lambru are apartament in Tei, Stroe vila in Vatra, iar Dian hotel la Ticleni. Partidul insa se duce dracului.
    O persoana careia inca ii pasa!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce aveti mai cu Andreea? Va e ciuda pe functia ei???? Comentati degeaba si aiurea. Nu toti promoveaza cum credeti voi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Crin pierde teren. A obtinut un scor de 90 la 38 in DP. Totusi, mai multi membri marcanti nu au votat iar alti colegi au absentat ca sa nu fie nevoiti sa voteze impotriva. Daca facem un calcul corect, Crin e pe topogan!

    RăspundețiȘtergere
  15. "Domnule, eu te-am sprijinit şi te sprijin şi în continuare, dar nu ne mai umili, să aflăm din presă ce se întâmplă în partid. Nu ne mai umiliţi cu modalitatea asta de a lua decizii" a spus Vosganian

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...