luni, 28 iunie 2010

Chiliman îşi trimite purtătorul de vorbe la team-building în Bulgaria


Scriam zilele trecute despre iniţiativa liberalilor de a organiza un team-building pentru ziarişti. Vă spuneam atunci că iniţiativa aparţine Ioanei Costescu, vicepreşedinte al organizaţiei PNL sector 1 aceasta fiind şi personajul care conduce neoficial Departamentul de Comunicare şi Imagine al liberalilor. Chiar dacă lumea ştie că Departamentul este condus pe hârtie de Oana Sima, lucrurile stau altfel. În aceste condiţii nici nu mă miră faptul că, la acţiunea cu pricina care se va derula timp de patru zile începând de pe 15 iulie în staţiunea bulgărească Nessebar, Oana Sima nu va participa. Este totuşi un lucru care mă miră: aud că va participa purtătorul de cuvânt al primarului liberal al sectorului 1, Andrei Chiliman nimeni altul decât Alexandru Ichim(foto).

13 comentarii:

  1. Nessebar e o destinatie de fitze!Adik de ce n-ar fi buna si pentru cei de la Primaria sectorului 1?Mai ales k urmeaza sa le taie din venituri iar asta e un fel de recompensa, nu?Ce ma intriga cel mai tare este faptul ca PNL isi continua actiunea desi e penibila pentru vremurile astea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ma intriga e nesimtirea bashistilor care scriu aici! La Nessebar NU e de fitze! La Nessebar plateti pt. 1 zi full all inclusive o suma cu care la Mamaia nu ai bani sa te caci la vreo terasa! Da' trebe voi sa latrati HAU HAU!

    RăspundețiȘtergere
  3. Antonescu a dat teapa colegilor din Biroul national, si nu a venit ieri la sedinta acestuia. Dupa ce a plecat inca de joi la Strasbourg, Crinulet, luat cu pokerul, a uitat ca luni are loc sedinta de birou obisnuita a PNL. Din ce in ce mai multi lideri judeteni dar si de la centru ii reproseaza acestuia desele plecari in afara. La Paris, la Strasbourg, vremelnicul lider PNL a lasat in locul lui la conducere o gasca de incompetenti: Mihai Balasescu, Andreea Lambru, Ioana Costescu, Alin Bogdan, Brindusa Miron.

    RăspundețiȘtergere
  4. Brindusa Miron i-a bani de la parlamentarii PNL pentru a le aranja emisiuni TV si pentru a le mai trimite cite un copy-paste de pe blogurile jurnalistilor. Noi in Aviatorilor muncim de ne extenuam si ea, isi face de cap in Kiseleff. Noua ni se taie ratia de cafea, lor li se da. Pe noi ne puine Brad sa semnam condica , ei isi fac de cap!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vosganian v-a fi scos in toamna tap ispasitor in afacerea Sterling. Stiti de ce? Pentru ca Moisescu vrea sa i-o traga lui Tariceanu definitiv si pentru a ajunge elegant la el, a tras sfori pentru ca Varujean sa fie audiat de catre parchet. Incurcate sunt caile Domnului!!!
    Tot Moisescu ii pregateste ....dosarelul si lui Orban. De la inaltimea functiei de presedinte Crin priveste cu marinimie faptele de arme ale supusilor. Trai Neneaca!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fenechiu si vosganian au interzis la TVR1 de la Ioana Costescu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da pe Ioana Costescu nu se gaseste inca nimeni sa o interzica??!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Desi se plinge ca nu are banii, PNL isi permite sa stea in 2 sedii centrale, unul in Aviatorilor si altul in Kiseleff. A vrut Ioana Costescu sa nu se mai atinga nimeni de biroul de presa, l-a mutat in Kiseleff! A dorit Balasescu sa ramana singur in aviatorilor cu Stroe si cu Andreea, plateste partidul 2 sedii, 2 intretineri, mai multi portari, femei de serviciu, utilitati, etc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Teodora Bertzi, secretar general adj. i-a luat locul lui Catalin Harnagea la Institutul pentru Libera Initiativa si v-a face astfel jonctiunea intre banii lui Patriciu si PNL. Stroe cere fonduri de la noi din organizatii iar ei stau pe un munte de bani de la Conu Dinu. Organizeaza excursii in Bulgaria si ii platesc dame de companie lui Balasescu. Sa creada ei ca eu mai dau un leu la centru.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cerasela Niculescu30 iunie 2010 la 13:14

    Mai bine o punem pe Ioana Costescu presedinte, daca toti asculta de ea si nu de Antonescu. Este mai rentabil, iar Crin poate sa isi vada in continuare de jocul de carti si de sejururile constante la Strasbourg!

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne cit rau mi-a facut triada asta mie(ma refer la cei din ps1) ,mi-au distrus toata munca si m-au chinuit mai rau decit mi-au chinuit comunistii tatal ,numai pe motiv ca am origine evreiasca si ca provin din familia Elenei Lupescu

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...