joi, 3 iunie 2010

Schimb de replici intre Elena Udrea si SOV"Dl. Vântu încearcă să acopere situaţia ilegală în care trustul său de presă funcţionează pozând ca victimă a unei conspiraţii politice. Acesta susţine o minciună, şi anume că tocmai intervenţia mea la Realitatea TV de acum două zile ar fi o dovadă a presiunilor politice exercitate asupra trustului său de presă. În realitate, trustul său de presă a regizat şi regizează campanii denigratoare la adresa mea, campanii greu de imaginat într-un spaţiu media echidistant şi profesionist. De fapt, aşa cum de altfel dl. Vântu ştie foarte bine, informaţii referitoare la nereguli constatate de ANAF şi la sumele cu care Realitatea Media ar fi evazionat statul, şi anume 6,2 milioane Ron, au apărut în presa electronică încă de acum câteva luni de zile. De aici am aflat şi eu. Singura premieră de acum două zile a fost că cineva a avut curajul să spună chiar la Realitatea TV că trustul are probleme. Datorii la stat şi plăti ilegale sub formă drepturilor de autor."
Elena Udrea

Un comentariu:

 1. Buna ziua.
  Sunteti interesat de un schimb de linkuri cu http://www.e-anunturi.eu ?

  Schimbul de linkuri este benefic pentru ambele site-uri deoarece este vazut de motoarele de cautare (ex: google, yahoo) ca un vot de incredere. In plus, schimburile de linkuri va aduc si vizitatori de pe site-urile partenere.

  Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati linkul si apoi sa lasati un mesaj pe pagina de contact de pe http://www.e-anunturi.eu in care sa specificati pagina pe care ati pus linkul ca eu sa pot verifica. In mai putin de 24 de ore voi adauga si eu linkul dumneavoastra pe http://www.e-anunturi.eu .

  Multumesc, sa aveti o zi buna!

  RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...