vineri, 10 decembrie 2010

Distracţie la Praga din bani de la buget


Managementul instituţiilor publice este creativ în special atunci când pe ordinea de zi, alături de reducerea cheltuielilor şi alocarea eficientă a fondurilor publice figurează şi deplasarea directorilor în străinătate la cursuri de perfecţionare. Ne referim la Robert Daniel Niţu – Director General Administraţia Pieţelor Sector 1-Consilier CGMB din partea PNL. În perioada 6 -10 decembrie, Niţă, însoţit de soţie şi un coleg Iulian Paul Olteanu – şef Serviciu în cadrul aceleiaşi instituţii s-au deplasat pentru perfecţionare la Praga. Conform informaţiilor deţinute, costul de persoană al deplasării s-a cifrat la suma de 10.000 lei. Deşi scopul declarat al deplasării a fost perfecţionarea în domeniul parteneriatului public privat, surprinzător este că Niţă şi colegul său nu au fost prezenţi la sesiunea de cursuri. Deplasarea a avut un scop pur recreativ, de aceea directorul Niţă a considerat necesar să fie însoţit şi de soţie, iar costurile acestei deplasări conjugale a fost suportat din bugetul instituţiei publice. Lipsa de la sesiunile de comunicări pentru care s-a deplasat la Praga, a fost compensată prin prezenţa la sesiuni prelungite de shopping ...... pentru şi cu familia, unele dintre ele fiind cel mai probabil decontate ca şi cheltuieli indispensabile acestei "instruiri". Probabil că începând de săptămâna următoare, personajele în discuţie vor arbora în birouri diplomele primite şi vor oferi consultanţă de specialitate privind gestionarea eficientă a banului public în cadrul parteneriatelor public – private, după şcoala economică din Praga.

5 comentarii:

  1. In ianuarie apar și restul stenogramelor cu Vlad Moisescu:

    http://www.danandronic.ro/stenograma-de-weekend-voiculescu-e-dement-si-dus-cu-mintea.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Unora le merge mai bine mai ales pe timp de criza! Feriti de prea multe priviri indiscrete se considera ca la mama lor pe tarla!

    RăspundețiȘtergere
  3. mai nou colegul cu care a fost la Praga dl.Nitu Robert administratia pietelor sector 1 ,si anume acel domn Olteanu care din leafa de bugetar conduce saracul un BMW X6 ( dar nu este al lui ca din declaratia de avere are saracul unul din 2002 ) si-a deschis in Piata Domenii o micarie, cu mici, bere ,etc. dar nici asta nu ete a lui ca inaintare este unul din mainile lui drepte incasatorul din piata ca doar trebuie oamenii sa fie curati doar v-am spus sunt bugetari.Oare au si autorizatii, casa de marcat,etc? dar cine sa-i controleze ? ca doar sunt intre ei....Oare astia care vin dupa PDL si anume PNL credeti ca sunt mai breji? Ei fura inaite de a veni la putere cu toate puterea !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. ATI GRESIT IN LEGATURA CU MICARIILE SI GOVRIGARIA CARE SE AFLA IN PIATA MATACHE,DE ASTEA POATE NU ATI STIUT,ACEST DOMN ZIS CONSILIER OLTEAN IULIAN PAUL,CARE LUCREAZA SI LA ADMINISTRAREA SECTOR 1 BUCURESTI..ESTE ADEVARAT CA ACEST DOMN "CONSILIER" S-A IMBOGATIT IN TIMPUL CRIZEI.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...