marți, 7 decembrie 2010

Felix Motanul bagă bani în puşculiţa lui CrinMogulul Dan Voiculescu a devenit de astăzi, sponsor oficial al PNL. Acesta va ajuta PNL să deblocheze conturile partidului virând o sumă rotundă de RON în contul unei fundaţii PNL. Negocierile au fost purtate de Radu Stroe și Vlad Moisescu. În curând, contra câtorva arginţi și spațiu la Antene, PNL va deveni anexa Partidului Conservator și a lui Dan Voiculescu! Parcă era mai onorabil pentru liberali să fie finanţaţi de celălalt mogul-Dinu Patriciu!

11 comentarii:

 1. Parca ai fi lipsit de la ora de limba si literatura romana cand erai la scoala! Sau nu conteaza cum scrii in mom in care ai stiri "exclusive"?

  RăspundețiȘtergere
 2. S-a suparat tatuca Patriciu si imediat in locul liber lasat a aterizat PC cu antenele lui!Si acum se adevereste ca Crin nu a fost si nu este decat o mare marmota cazuta toata in ciocolata!

  RăspundețiȘtergere
 3. Caterinca mare la PDL , clanul si famiglia

  http://mariusmina.blogspot.com/2010/12/ciocu-mic-pdl-lucreaza-pentru-tine.html

  RăspundețiȘtergere
 4. Brad este cel care obstrucționează partidul. Face regulamente pt orice, este lent în acțiuni și răspunsuri, tipicar, pesimist, răzbunător ! La SG, este nevoie de flexibilitate, imaginație, promptitudine și deschidere în dialogul cu structurile. BRAD este frâna de la SG!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Înțeleg ca Voiculescu a dat prima directiva. Crin și Daniel Constantin, trebuie sa se consulte și sincronizeze în toate acțiunile politice și parlamentare.

  RăspundețiȘtergere
 6. Balasescu a fost internat vineri la Floreasca dupa ce se pare ca sa "autoaccidentat"!!! Era in stare grava! L-am vazut personal!
  Nu l-am simpatizat dar nici nu credeam ca va ajunge aici!
  Nu am mai auzit nimic despre asta si pare ciudat! Nu era chiar oricine

  RăspundețiȘtergere
 7. Lambru amenință du demisia. "Radu, daca o mai vad pe parașuta de Pohoata la partid îmi dau demisia!"

  RăspundețiȘtergere
 8. He, he, dupa atata adormire s-a mai trezit si fasaiala asta de blog sa mai bage o "stire-bomba". Toata zvonistica portocalie n-ar fi functionala daca un sumum de prostovani asa-zisi liberali n-ar pune botul ca pelicanii la astfel de prostii si n-ar jubila ca niste cretini.

  RăspundețiȘtergere
 9. De ce nu se întâmpla acest lucru și în timpul în care Orban era Prim-vicepreședinte? Pentru ca avea cineva din conducere timp sa stea de vorba cu oamenii! Acum mai sta cineva? Sediul din Aviatorilor este o cloaca condusa de Andreea și poate și de Stroe.

  RăspundețiȘtergere
 10. Asta cu Orban e gluma zilei, aroganta mai mare decat la Orban n-am vazut decat la infatuatii de Tariceanu si Olteanu. Mai scutiti-ne cu prostiile astea.

  RăspundețiȘtergere
 11. Tariceanu a fost chiar un leader. Acum Crin distruge partidul. Alianta asta cu PC este cel mai mare pas de intrare in umbra. Amintiti-va ca si PNTCD a murit incet dar sigur dupa cativa ani buni de dominare. Cu PNL istoria se repeta!

  RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...