luni, 23 august 2010

Tinerii liberali cred că Onţanu este primar de factură "comunistă"

Organizaţia de tineret a PNL sector 2 a organizat o acţiune de protest în faţa primăriei sector 2 şi i-au acordat primarului Neculai Onţanu diploma "Slugă politică a guvernării Băsescu – Udrea – Boc". "În urma abuzului presupuşilor oameni ai Administraţiei Domeniului Public a Sectorului 2, care, la comanda primarului Sectorului 2, Neculai Onţanu, au demolat corturile PNL în care se derula campania de informare şi strângere de semnături , filiala PNL a Sectorului 2,susţinută de tinerii liberali, va face o acţiune de protest în parcul din faţa Primăriei Sectorului 2. PNL-iştii din Sectorul 2, în frunte cu preşedintele TNL Sector 2, Dragoş Pârvulescu, preşedintele PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu şi consilierul local Florin Melciu, au împărţit aceleaşi pliante ce au fost interzise de către Onţanu, şi au strâns semnături de susţinere din partea aceleaşi comunităţi a Sectorului 2, pe care Onţanu a privat-o de dreptul de a fi informată, numai că, de această dată, au făcut-o chiar sub geamul primăriei Sectorului 2. Liberalii anunţă că i-au pregătit lui Onţanu şi câteva surprize. Cu această ocazie tinerii i-au înmânat primarului Neculai Onţanu diploma Slugă politică a guvernării Băsescu – Udrea – Boc care vine în completarea celor doua stele obţinute pentru trădari repetate şi traseism politic. Cu această ocazie, "tovarăşul general va mai primi şi ". Tinerii din PNL au organizat protestul în mod simbolic de 23 august, o aluzie la acuzaţii mai vechi că Onţanu este un primar de factură "comunistă".

23 de comentarii:

  1. Asa este baietii! dar voi cu Balasescu ce faceti???

    Apropos, a-ti cumparat alta canapea lui Antonescu?

    RăspundețiȘtergere
  2. ca liberal sunt socat ca o membra de partid(curva care a facut inregistrarea se numeste Alina Muzur si este de la PNL Timis) se preteaza la asta> A fost cu mihai balasescu treaba lor! a fost si cu prietena ei oana ariton si ea liberala la sectorul 1? bravo lor! futem dar nu parasim incinta! dar sa dai non stop in balasescu fara nici un motiv! Asta nu a avut un weekend un concediu viata lui este partidul, pleaca cate 0 luna prin tara si munceste ca un caine!!!! eu cred ca este de ajuns!!!! hai mai copii sa scriem toti care il cunoastem pe mihai ce fel de om este cu adevarat! semneaza anonimul Ionut Gavrila organizatia Simleul Silvaniei PNL Salaj
    PS Balasescu a fost de 2 ori la Simleu in ultimul an, l-am cunoscut si este un tip DEOSEBIT

    RăspundețiȘtergere
  3. ma voi bagati stiri cu PNL doar ca sa dati in Balasescu? sunteti penibili! Munciti voi in partid cat Mihai si atunci o sa puteti vorbii liber nu pe bloguri

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihai este o cocota masculina. Un insignifiant omulet de partid care se ascunde in spatele fustei lui Stroe.

    RăspundețiȘtergere
  5. Balasescu este o jigodie. Este cel care face treburile murdare pentru Stroe si care ii cumpara tigari. Si...apropos isi scrie singur comentariile de sustinere pe bloguri!

    RăspundețiȘtergere
  6. Frustratilor, unde scrie bre de Balasescu in textul de mai sus? Ati ajuns ca Bula, poate sa va fluture si un tramvai, ca voi tot la Balasescu va ganditi? Mai potoliti-va si faceti si voi ceva util, cum au facut baietii aia de la sectorul 2, nu mai frecati tastatura aiurea cu Balasescu in sus si-n jos.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca-i plateste la comentariu!!!!!! Nu mai scapa partidul nostru de Dan Mihalache!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Balasescu a fost dat afara pe blat din Secretariatul general. Cum nu mai are nicio functie la sector, Balasescu a ramas doar simplu membru. Acum ii ameninta cu dezvaluiri de presa pe unii membri ai biroului pentru ai gasi serviciu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iar bataie de campi! Mihai Balasescu a parasit SG tocmai pentru a nu face rau partidului. PACAT LA CAT A MUNCIT! SI Mai lasati-l in pace Mihai e mult prea liberal sa ameninte cu dezvaluiri de presa! Cretinilor! Mihai nu era angajat si nu lua bani la SG!!!!! Deci nu are nevoie de serviciu idiotilor! Nu a fost dat afara ci a DEMISIONAT!!!!! nu va face nici o dezvaluire bag mana in foc!!!! Iar in ceea ce priveste persoana sa sigur va primii alta funtie in partid!!! si sigur va revenii asa ca so pe el aruncati laturi in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu facem nimic ca l-a dat pe Bala afara Stroe el si curva lui Adreeiuta care suge puta, oamenii lui Moisescu si Costescu trebuie sa plece si atunci ne oprim si noi

    RăspundețiȘtergere
  11. Capul sus Mihai nu mor caii cand vor cainii!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mihai Balasescu nu este un simplu membru el este Mihai Balasescu de 20 de ani liberal!! Te asteptam oricand la Focsani

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru cei de la Focsani: pregatiti si o canapea dragilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. si la Constanta este oricand binevenit prietenii raman prieteni Mihai!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai Mihai, tu chiar iti scrii singur comentariile. La cite ai facut prin organizatii, nu te mai spala nici Marea neagra. Nu te mai chinui!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Gata. Mihalache isi pregateste demisia. S-au terminat cu scurgerile de informatii si comentariile rautacioase. Balasescu merita insa ce a patit si ar fi bine sa o ia cu el pe Andreea Lambru, parasuta lui Stroe.

    RăspundețiȘtergere
  17. Omul e dus cu pluta, nici cand se apara nu reuseste sa renunte la patetism:)))

    RăspundețiȘtergere
  18. Balasescu a facut munca de organizare peste tot cu pricepere si dedicatie> Curvelor lasati-l in pace! Si aici la Timisoara esti prietenul nostru!
    Ilie Stoinel

    RăspundețiȘtergere
  19. Ba voi stiti ca Alina Muzur e tiganca??? Tasu e lautar din Buzias !!! Canta la nunti tiganesti si ii lipeste lumea bani cu scipat pe frunte

    RăspundețiȘtergere
  20. Pai cine l-a pus pe Balasescu sa se combine cu tiganca de Muzur!!!

    Spune-mi cu cine te combini ca sa iti spun cine esti!

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim spunea...
    Balasescu a facut munca de organizare peste tot cu pricepere si dedicatie> Curvelor lasati-l in pace! Si aici la Timisoara esti prietenul nostru!
    Ilie Stoinel


    Ilie, asta e prietenul TAU. Defapt nu se numeste prietenie. Esti doar un lacheu. Cum stai cu informatiile? Il slujesti cu drag si spor pe tovarasul Balaseanu?

    RăspundețiȘtergere
  22. Auzi mai anonimule de la 3 jumate, alias Labasescu.

    1. Nu e problema ta nationalitatea mea
    2.Bati campii
    3. Nu e rusine sa fi artist, mai degraba e rusine sa fi labagist
    4. Nu te mai masturba pe la telefoane ca le sperii pe fete:))

    Ma rog, din lipsa de argumente arunci si tu cu ce apuci. Tu macar sti cum e o tiganca? Pentru cultura ta generala iti spun sa incetezi cu atacurile astea infantile, sa incetezi cu telefoanele la mine si la prieteni. Ai impresia ca glumesc? E hartuire ce faci si apropo, te-am inregistrat si cand m-ai sunat in Mamaia si m-ai amenintat ca "TE OMOR. STIU CA ESTI IN MAMAIA SI TRIMIT NISTE BAIETI SA TE OMOARE IN BATAIE". Tatal meu ar fi foarte incantat sa te cunoasca si nu doar el. Chiar si tot neamul meu "tiganesc". Deci, te rog frumos cauta-l pe tatal meu ca sa iti explice el cum e treaba cand o ameninti pe fata lui. Ametitule, numai behai ca un animal in calduri ca oricum esti expirat de mult.

    "Capul face, capul trage."

    "Fiecare pasare pe limba ei piere"

    Apropo, la Majestic, noaptea pe la ora 1, cand ii spuneai unui "prieten": "BAI,MI-A TAIAT CINEVA ARIPILE RAU DE TOT".

    Tot asa tare in gura erai? In orice caz eram la cativa m de tine. Camera 401? Deci, ti-am demonstrat ca pot sta aproape fara sa ma simti. Am tupeu sa scriu chestiile astea pentru ca nu am nimic de ascuns. DOAR LASA-MA IMPACE!!!!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...