joi, 5 august 2010

Patronul Ioan Niculae îi creează resentimente puternice şefului statului


"Am văzut un domn zilele trecute. El se numeşte Niculae, un domn de pe la Braşov, miliardarul, care spunea că el se mută în Bulgaria, că sunt impozitele mai mici, că e 10% cota unică. Trebuie să ai un tupeu extraordinar să faci astfel de afirmaţii. Bine, domnule Niculae, dar de câţi ani primeşti gaze la preţ mai mic, nu ţi-e ruşine? Te duci cu tot cu gaze ieftine în Bulgaria? Acolo o să plăteşti 380 de dolari pe metrul cub" - a spus Băsescu. Preşedintele l-a confundat însă pe Ioan Niculae, din Ploieşti cu Ion Nicolae, membru PDL din Braşov, care este şi el miliardar, vorbind despre un miliardar din Braşov. Miliardarul care vrea să se mute în Bulgaria, însă, este cel din Ploieşti, care nu e membru PDL. Nici alţi români bogaţi nu au scăpat însă netaxaţi: "Împotriva taxelor se declară magnaţii, cei care datorează mult României. Domnul Niculae, domnul Patriciu - care încă nu a dat înapoi cele 600 de milioane, a transferat datoria Kazmunai. Patriciu nu a întrebat pe nimeni, nici măcar pe prietenul Tăriceanu. Temeşan, care a distrus Bancorexul, acum dă lecţii ce să facă băncile" - a mai spus preşedintele.

Un comentariu:

  1. ma numesc florin mihai am 15 ani
    si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de iarna craciunu mos-nicolae si revelionu, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior are 2 tije in picior, si doua operatii la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cum puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca orice om.ganditi-va ca suntem 5 frati si nu avem absolut nimic de sarbatori. Am vrea si noi ca orice copil un pom de craciun. dar daca nu avem nu putem face nimic.
    Dumnezeu sa va binecuvinteze si multa sanatate celor ce citesc.
    va las numarul meu de telefon sa ma sunati daca vreti sa ma ajutati0731806200 va multumesc

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...