sâmbătă, 14 august 2010

Crin Antonescu şi bordelul PNL

Fetele din înregistrarea cu "Sex pe canapeaua lui Crin" sunt aici. ...

36 de comentarii:

  1. L-ati uitat pe Paul Pacuraru si pe Marius Nicoara. Iesea un film......

    Poate saptamina viitoare cind apare si partea video!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un partid de lasi ce sintem. parca vad ca si de data asta ramine asta pe functie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Absolut sinistru. Scriam mai devreme ca otevismul si manelismul se propaga pe Internet. Aceasta "compilatie" (nu stiu de cine este facuta, dar are relevanta fix ZERO, niste poze alaturate, ma descurcam mai bine poate daca vroiam sa denigrez) este chintesenta marlaniei aruncata pe net, poate se prinde ceva peste in plasa. Atata timp cat YouTube-ul suporta multe, ar trebui sa va fie rusine macar 5 minute ca preluati astfel de mizerii gratuite. Si da, trag si eu concluzia din final: "Sa va fie rusine"!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite cum se face politica in echipa care conduce acum PNL. Pe ei nu ii deranjeaza ce face Balasescu prin Organizatii, cu cine se tavaleste el prin biroul lui Crin Antonescu! Nuuu! Pe ei ii deranjeaza cine da presei informatiile si ii deranjeaza de la activitatile lor ....profund morale. O sa fac eu un film cu imagini cu: Paul Pacuraru, Marius Nicoara, Ion Brad si Mihai Balasescu si il pun pe net.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei din Aviatorilor nu inteleg un lucru. PNL nu se conduce asa si sectorul 1. Iata consecintele unei astfel de incercari: partidul stagneaza de 2 ani si nu da semne de crestere. Electoratul nu este fraier. Liderii judeteni nu mai au incredere in Crin. Ei il vad pe Balasescu ca se poarta ca un grobian si crede ca asa sintem toti. Noi nu mai avem incredere in noi. Gasca lui Stroe si Balasescu or sa plateasca pentru toate astea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pun pariu ca astfel de mizerii gasim in toate partidele. Toti nenii aia din politica sunt niste obsedati sexual si niste perversi...Bleah! Ne conduc niste putze lesinate, de-aia nu merge treaba, toti vor sex !

    RăspundețiȘtergere
  7. SUNT NISTE VIERMI IMPUTITI CEI CARE INCEARCA SA FACA UN MARE SCANDAL DIN MIZERIA ASTA. Subiectul NU EXISTA !!!

    TOATE SUNT POZE IN LOCURI PUBLICE PE LA DIVERSE INTALNIRI SAU POZE ALATURATE. SI EU AM POZE CU OAMENI PUBLICI GEN "POT SA FAC SI EU O POZA CU DVS"

    Convorbirea e o FACATURA DE 2 BANI! Nici macar nu e Balasescu care vorbeste cu tarfa aia!

    Si pana la urma omu' nu e insurat, are tot dreptul sa faca ce vrea cu cine vrea !!!

    Regizorii porcariei + nesatisfacuta slinoasa care detine blogul = niste frustrati ratati in cautare de senzational!

    Sa va fie RUSINE basisti tristi si scelerati!

    RăspundețiȘtergere
  8. Videoclipul este de doi bani. Sunt una dintre fetele de acolo, iar pozele mi-au fost luate de pe facebook. Ar trebui sa le fie rusine celor care l-au creat! Nu are nicio legatura cu realitatea. Cat despre Mihai Balasescu...cea mai proasta cunostinta a mea. Convorbirea nu e nicio FACATURA desteptilor!!! Eu l-am inregistrat si putin imi pasa de pupincuristii lui sau daca intra Mihai si scrie comentarii anonim. Ce idiot/idioata esti sa spui ca nici macar nu e Balasescu in inregistrare? Acum 3 zile Mihai m-a sunat sa ma ameninte. Mihai Balasescu si-a batut joc de prea multa lume. Regret nespus ca nu am si alte inregistrari sa vedeti acolo ce "frumos" il prezinta el pe Crin Antonescu. Omul pur si simplu ii strica imaginea presedintelui. Asa este, Mihai nu e insurat ca nu sta nici dracu cu el. Daca cineva tine la el si vrea sa ii fie alaturi, pur si simplu nu se abtine sa nu isi bata joc. Nu e insurat si are tot drepul sa faca ce vrea cu cine vrea, dar nu in biroul lui Crin Antonescu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Andreea Lambru si George Tuta sunt cei 2"anonimi" care il apara si care au primit sarcina sa combata pe acest forum. Am eu o inregistrare sexi, de la ultima vizita a lui Mihai la Craiova, pe care am sa o pun pe youtube dupa sedinta Delegatiei permanente de la Mamaia!

    RăspundețiȘtergere
  10. Astazi Stroe a incercat sa minimalizeze "afacerea Balasescu" spunind parlamentarilor PNL ca o stie pe domnisoara care l-a provocat pe ingeras, ca e o c.... si ca mai mult ca sigur este pusa de PDL sa creeze probleme in PNL. Povesti pentru copii de gradinita!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce nebuni sunteti!!! Stroe e un prost. Nu ma cunoaste deloc Stroe, poate doar din vedere. Sunt toti niste tampiti. PNL nu inseamna Balasescu si Stroe. DOi fosti securisti, iar Crin Antonescu avea incredere in ei. Putin imi pasa de parerea unor lichele ca Stroe si Balasescu. Balasescu vorbeste mult si acum toti cei vizati sunt in dilema. Important e ca adevarul il stiu persoanele importante din partidul asta. Daca lucrurile pe care le-am spus nu sut adevarate de ce ma suna ~oamenii~ sa ma ameninte? Nu imi e teama! Asta ca sa o citeasca si frustratii pusi de Balasescu sa il apere (acolo vreo 2,3). In toata povestea asta este vorba despre Crin Antonescu, pe care gunoiul de Balasescu il tradeaza, cum l-a tradat si pe Orban. Putin imi pasa de soarta lui Balasescu, dar a facut si a spus prea multe lucruri urate si nimeni nu face nimic impotriva lui. Wake up friends!

    RăspundețiȘtergere
  12. Alina, ai curajul sa vii intr-o emisiune TV? Cu mare placere te-as invita la B1 sa discutam despre acest subiect. Ce spui?

    RăspundețiȘtergere
  13. :))) b1 tv?? realitatea tv ce are?

    RăspundețiȘtergere
  14. La Realitatea TV s-au dat bani grei. Au blocat interviul meu de la RTV. Idiotii astia ma ameninta de zor, cu cate un telefon pe zi. Crin Antonescu a luat la cunostinta, sunt curioasa ce se intampla. M-am plictisit sa dau declaratii si ei sa tot mearga in urma mea si sa dea bani sa le blocheze.

    Cand spun "idioti" ma refer la "gasca de vaza" a PNL. Balasescu, Stroe, Lambru, Moisescu. Balasescu se lauda ca lui nu ii face nimeni nimic pt ca il tine in brate Moisescu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Emisiune TV? La B1? Dar ce, aia e televiziune?????

    RăspundețiȘtergere
  16. Crin nu poate face nimic. Il au la mina cu jocurile de noroc!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Pt Alina
    Stroe a spus ieri lui Brad ca te-ai culcat si cu el si cu Ludovic!!! Foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
  18. :)))))))))))))))))

    Pe Stroe si pe Mihai ii mananca rau de tot si nu stiu cum sa se scarpine. Eu stiu cel mai bine adevarul. Nu ma uit in gura unor oameni de teapa lui Stroe si a lui Mihai. Nu stiu cine sa ii creada pe ei. Oricum de ce ma suna Mihai si Lambru aproape in fiecare seara habar nu am. Poate doar asa sa imi auda vocea:))

    Pt "baietii buni" care verifica blogurile si comentariile mele: NU INCERCATI VOI SA LOVITI IN MINE CU MINCIUNILE VOASTRE! SUNTETI CA NISTE CAINI RANITI SI MUSCATI IN STANGA SI IN DREAPTA. VA DORESC SUCCESURI! PUNETI-VA CU DRACU SI SCOATETI MINCIUNI DESPRE MINE, CHIAR VA ROG:)))

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce minciuni...fata nu s-a culcat nici cu Stroe, pe care de altfel nici nu il cunoaste personal, nici cu Ludovic. De ce nu-l intrebati pe Ludovic?

    RăspundețiȘtergere
  20. Mihai are fotografii cu tine si cu alti lideri PNL, pe care le v-a publicitatii!!!
    Ai gresit ca te-ai pus cu Mihai. Mai bine cere-ti scuze public!

    RăspundețiȘtergere
  21. ca liberal sunt socat ca o membra de partid(curva care a facut inregistrarea se numeste Alina Muzur si este de la PNL Timis) se preteaza la asta> A fost cu mihai balasescu treaba lor! a fost si cu prietena ei oana ariton si ea liberala la sectorul 1? bravo lor! futem dar nu parasim incinta! dar sa dai non stop in balasescu fara nici un motiv! Asta nu a avut un weekend un concediu viata lui este partidul, pleaca cate 0 luna prin tara si munceste ca un caine!!!! eu cred ca este de ajuns!!!! hai mai copii sa scriem toti care il cunoastem pe mihai ce fel de om este cu adevarat! semneaza anonimul Ionut Gavrila organizatia Simleul Silvaniei PNL Salaj
    PS Balasescu a fost de 2 ori la Simleu in ultimul an, l-am cunoscut si este un tip DEOSEBIT

    RăspundețiȘtergere
  22. Mai baieti si fete. Mie putin imi pasa parerea voastra. Mihai Balasescu e DISPERAT!!! Ma suna de 3 zile intr-o disperare continua. Putin imi pasa mie ce a facut el pentru voi. Il cunosc prea bine pe Mihai Balasescu. Inregistrarea e doar o mostra din ce a spus Mihai Balasescu. Problema lui e alta: Crin Antonescu!

    Cei care il "aparati" pe bloguri pe Mihai nu reusesc decat sa ma amuze. Nu am nicio functie, nu am nimic de pierdut! Cat despre anonimul Ionut Gavrila si tanti Sanda...nici nu ma cunoasteti asa ca maii bine abtineti-va. Defapt anonimul e chiar Mihai Balasescu. Disperarea e mare, iar razbunarea nu-i de voi. Stati cuminti copii;) Vedeti-va de treburile voastre ca aveti probleme mai mari decat persoana mea;)

    RăspundețiȘtergere
  23. Asa este Balasescu este o masina de campanie!! PNL are nevoie de oameni ca el nu de tarfe ca muzur

    RăspundețiȘtergere
  24. Balasescu este un individ grobian. Este un Orban sau Radu Stroe in miniatura. Cu trepadusi ca Balasescu PNL va iesi din scena istoriei.

    RăspundețiȘtergere
  25. Balasescu este o jigodie. Este cel care face treburile murdare pentru Stroe si care ii cumpara tigari. Si...apropos isi scrie singur comentariile de sustinere pe bloguri!

    RăspundețiȘtergere
  26. Ba dar mare crai se mai crede Mihai Balasescu de scrie comentarii de genul: a fost combinat cu XYZ. Cine dracu se uita la el? Frumos nu e, bani nu are, caracter jegos...are cat cuprinde. E de rasul curcilor ca ajunge sa isi scrie singur comentariile de aparare pentru ca toti cei care vorbesc despre el, o fac la modul negativ. Adica pentru majoritatea Mihaita este doar un deviat psihic si un cleptoman.

    Si app, pentru cei care nu stiau Mihaita a fost demis astazi din functie. Deci Bye Bye Balasescu. De azi esti din nou somer. Ai face bine sa pui mana pe CV si sa mergi pe la interviuri daca vrei sa mai ai ce manca si pe unde dormi. Sau poate ii ceri cheile lui Crin sa te lase sa dormi pe canapeaua lui:)))

    RăspundețiȘtergere
  27. Balasescu nici macar nu este grobian,este un cretin profund,care si-a gasit singurul loc potrivit,respectiv in vecinatatea lui Antonescu..

    RăspundețiȘtergere
  28. Balasescu are o noua achizitie o domnisoara de la sectorul 1,Ana Maria Burchel, o roscata de 23 dee anii cu un cap mai inal!ta ca el! Iubire mare!! Pazea Lambru ca vine pustoaica din urma la SG

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna rau asa e dar nu a agatat-o la partid ci la alegerile locale, fata fiind presedinta de sectire de votare, de atuncii a avandat--- in biroul electoral la parlamentare! Are grija bala de roscatica!

    RăspundețiȘtergere
  30. Oameni buni Balasescu are o noua achizitie doar in imaginatia lui si a celor care credeau ce spunea el. Vrajea pe toata lumea ca e cu ea dar in realitate nu era nimic intre ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da nu era nimic intre ei doar ca s-au casatorit pe 08.06 2014

      Ștergere
  31. Si mai nou am auzit ca tipa nu mai vrea sa auda de el asa ca "marele" politician aa inceput sa o ameninte pe fata si sa o urmareasca. E bolnav psihic!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Persoana insarcinata cu paza celebrului actor, distinsul lt col Vasile Bordea Nalbaru are la randul sau nevoie de protectie de cand a fost prins de sotia sa cu o amanta cu care facea sex la birou!!! Ana Maria Burchel pe numele ei, o roscata de 25 de ani care se plangea prin septembrie la Can Can ca a fost agresata de sotul ei!!! Atat de agresata incat a cautat protectia lui Nalbaru Vasile! O protectie atat de apropiata incat se desfasura sub forma unor partide de sex desfasurate noaptea la birol acestuia din strada Toamnei nr 10. Penibil este insa ca cei doi amanti faceau noaptea sex iar ziua se intalneau in prezenta sotie si sotului pe post de prieteni de familie si parteneri de afaceri!!! Prins de sotia sa acesta a recunoscut relatia adultera si interesant ca ea s-a desfasurat in perioda oct 2013-aprilie 2014 in noptile in care cica Sile Nalbarul in \" PAZEA \" pe SEAGAL!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Persoana insarcinata cu paza celebrului actor, distinsul lt col Vasile Bordea Nalbaru are la randul sau nevoie de protectie de cand a fost prins de sotia sa cu o amanta cu care facea sex la birou!!! Ana Maria Burchel pe numele ei, o roscata de 25 de ani care se plangea prin septembrie la Can Can ca a fost agresata de sotul ei!!! Atat de agresata incat a cautat protectia lui Nalbaru Vasile! O protectie atat de apropiata incat se desfasura sub forma unor partide de sex desfasurate noaptea la birol acestuia din strada Toamnei nr 10. Penibil este insa ca cei doi amanti faceau noaptea sex iar ziua se intalneau in prezenta sotie si sotului pe post de prieteni de familie si parteneri de afaceri!!! Prins de sotia sa acesta a recunoscut relatia adultera si interesant ca ea s-a desfasurat in perioda oct 2013-aprilie 2014 in noptile in care cica Sile Nalbarul in \\\" PAZEA \\\" pe SEAGAL!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Ora estimata: 08:30
    Complet: C15 - civil, minori şi familie
    Tip solutie: Admite cererea
    Solutia pe scurt: Admite actiunea precizata. Constată că pârâtul Hajsek Bostjan nu este tatăl minorului Hajsek Cristian, născut la data de 22.04.2013. Constată că paratul Argesanu Dragos-Ovidiu este tatăl minorului Hajsek Cristian, născut la data de 22.04.2013. Încuviinţează ca minorul Cristian, născut la data de 22.04.2013 să poarte numele de familie al tatălui sau, respectiv acela de Argesanu. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul de Stare Civilă al Primăriei Sector 1 Bucureşti. Disjunge capetele de cerere privind exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea locuintei minorului si plata pensiei de intretinere de capetele de cerere privind tagada pateritatii si stabilirea paternitatii si acorda termen in vederea solutionarii capetelor de cerere privind exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea locuintei minorului si plata pensiei de intretinere la data de 10.06.2014, C15, ora 8,30 pentru cand se vor cita reclamanta Hajsek Cosmina-Viorica, paratul Argesanu Dragos-Ovidiu si Autoritatea Tutelara-Primaria Com. Bragadiru, Jud Ilfov si se va efectua adresa catre Autoritatea Tutelara-Primaria Com. Bragadiru-Jud. Ilfov pentru efectuarea unui referat de ancheta sociala la domiciliul reclamantei. Cu apel in termen de 30 de zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 12.05.2014.
    Document: Hotarâre 4014/2014 12.05.2014

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...