luni, 10 mai 2010

Restructurare la PNL: Stroe a ramas cu cinci secretare din sase


Echipa lui Crin Antonescu inca se impiedica in sediul central al partidului de oamenii de incredere ai fostului lider, desi Calin Popescu Tariceanu nu mai este presedinte al liberalilor din martie anul trecut. Pana acum s-au incercat diverse metode pentru a scapa de aceste persoane si ultima inventie pare sa fi dat rezultate. Dand vina pe criza si pe situatia financiara precara a PNL, secretarul general a mai taiat cateva posturi. Conform unor documente obtinute de ziuaveche.ro, liberalii au luat aceasta masura inca din februarie. Prin Ordinul nr.4 din 13 ianuarie secretarul general al liberalilor decide desfiintarea a noua posturi incepand cu data de 1 februarie. (vezi facsimil) în ZIUA VECHE
Contactat telefonic, Radu Stroe s-a scuzat in prima instanta ca nu cunoaste subiectul in detaliu, desi documentul emis pe data de 13 ianuarie 2010 poarta semnatura sa in original, insa ne-a cerut totusi sa ii spunem motivul pentru care l-am deranjat mai ales ca era in timpul audientelor. „Noi chiar de anul trecut am ajuns la 18 oameni”, ne-a comunicat secretarul general. Insa in momentul in care i-am solicitat sa ne spuna cati angajati avea PNL pana sa se ajunga la acest numar, Stroe s-a scuzat ca nu cunoaste subiectul: „Nu ma ocup eu de asta. Avem aparatul nostru. Daca doriti date concrete o sa va rog sa va adresati secretarului general adunct, Ion Brad, care raspunde de patrimoniu si personal”. Numai ca Brad nu a raspuns si solicitarilor reporterilor ziuaveche.ro, fiind foarte ocupat in aceasta perioada avand in vedere faptul ca „a ajuns sa inventarieze pana si obiectele aduse de acasa de personalul angajat pentru folosinta proprie”, dupa cum ne-au marturisit surse din partid. Secretarul general adjunct nu pare a fi lovit de criza, motivul declarat al ultimelor restructurari, avand in vedere ca are in departamentul sau vreo cinci angajate care se ocupa de contabilitatea partidului si inventarierea bunurilor de la partid.

Datorii la PNL sector 1

Secretarul general al PNL a invocat situatia financiara si previziunile privind bugetul liberalilor pe 2010 si a considerat ca acestea sunt motive suficiente ca secretariatul general sa-si restranga activitatea. Si daca pana acum Stroe avea sase secretare, acum acesta a ramas numai cu cinci (sic!). Surse din partid au sustinut ca, intre timp au fost facute totusi unele angajari la PNL, oamenii fiind recomandati de liberalii de la sectorul 1, carora Stroe le este dator pentru ca l-au sustinut in campania electorala din ianuarie pentru castigarea unui mandat de parlamentar in Colegiul 1. Pentru unii liberali a ramas un mister si faptul ca, ofertata la scena deschisa de Crin Antonescu pentru a ocupa postul de purtator de cuvant al PNL, deputatul Alina Gorghiu nu a mai fost „unsa” in aceasta functie. Nimeni nu vrea sa sufle oficial nici o vorba despre acest lucru. Sursele noastre ne-au declarat ca Ioana Costescu, acum sefa Departamentul de comunicare al PNL, si-a dorit la un moment dat sa fie purtatorul de cuvant al partidului.
Restul detaliilor le găsiţi în ZIUA VECHE

4 comentarii:

  1. Stroe, un pion insignifiant al lui Vlad Moisescu. Sectorul 1 a pus mina pe sediul central. ok dar sa isi asume si esecul politicii interne si externe a PNL. Ioana Costescu si Vlad Moisescu liderii de facto ai PNL, il vor arunca ca pe o masea stricata pe Antonescu atunci cind v-a scadea in sondaje.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dinspre sectorul 1 se aude ca numarul angajatilor de la sediul central va scadea la jumatate intr-o luna, maxim doua. Costeasca i-a cerut discret lui Alin sa faca un plan de supravietuire a dep comunicare cu jumatate din angajati. Deasemenea i-a pus gind rau lui Mihalache si incearca sa il convinga pe Stroe, sa ii ceara bani de chirie daca mai foloseste biroul din Kiseleff.

    RăspundețiȘtergere
  3. dar nu e adevarat. Singura, unica, lunina SG, este doar Andreea Lambru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sepoate, a ramas doar cu 5 secretare, ce-o sa mai faca de acum incolo...

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...