miercuri, 6 mai 2009

Un senator obosit!


L-am cunoscut la dezbaterea organizata de Institutul de Politici Publice la finalul careia s-a concluzionat faptul ca doar jumatate din electoratul care a participat la alegerile din 1990 mai participa si acum la 19 ani distanta....printre cei prezenti s-a aflat si domnul senator Petru Filip care a tot incercat sa ne explice cat de obosite sunt partidele si mai ales ei politicienii de atatea alegeri si de atatea scrutinuri electorale organizate...de parca alesii neamului nu sunt platiti si pentru asta.
Curiozitatea m-a indemnat sa caut detalii despre cariera indelungata a senatorului despre care v-am povestit. Asta si pentru ca s-a laudat ca este asa obosit deoarece a avut "sansa" sa participe la toate campaniile electorale din 1992 incoace.....Si ...iata ce am gasit!
Petru Filip (PD-L)Fost primar al municipiului Oradea, ales, în 2007, membru al Parlamentului European. A fost acuzat de presa locală de o serie întreagă de nereguli, pornind de la avantaje pe care firma sa le‑a obţinut de pe urma funcţiei din administraţia locală şi mergînd pînă la inadvertenţe în declaraţiile succesive de avere. Si daca vreti sa aflati exact cat de mult se ostoeste domnul senator pe bancile de la Parlament, uitati-va p'ici...si va lamuriti!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...