luni, 25 mai 2009

ce este in neregula cu poza asta....


pai oamenii astia de la PNL cica vor sa ajunga in Parlamentul European...cu exceptia lui Crin...numai ca fara a fi rautacioasa dar uitati-va la Norica...cum este ...si la Magor , si la Adina ...cu tot respectu Cristi Busoi face exceptie ...si il prinde al naibii de bine.
Fratilor, daca vreti sa nu rada nimeni de voi, faceti ceva ca sunteti de rasu' curcilor...cu toata armata voastra de consilieri......

Un comentariu:

  1. Mi se pare mie sau Norik a mai slabit?poate de grija alegerilor?? Oricum,dak venii vorba de electorale si campanii ...PNL de departe e fruntasa in 'cum sa nu faceti o campanie'!Sunt afisele prin tot orasul cu ei, dar arata de park sunt pusi la 'Cantarea Romaniei'!
    Iar cea mai tare faza de campanie de pana aku mi se pare ca vine de la PRM: cei doi 'prieteni', Vadim si Jiji, imbratosati de dragul neamului si cu versurile alea potrivite sub ei: doi crestini si patrioti/vor scapa tara de hoti! :)) Sa fim seriosi, scapam de hoti si dam liber la mafioti!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...