luni, 27 aprilie 2009

liberalii saraci lipiti pamantului...Cam de asta a vrut sa ma convinga zilele trecute liderul Crin Antonescu. La intrebarea mea daca partidul pe care il conduce si-a angajat o echipa de strategi care sa le asigure liberalilor un castig real la europarlamentare si la prezidentiale, Crin senin a raspuns: "Nu, nu ne-am angajat si ar cam trebui insa noi niciodata nu am fost un partid bogat..mereu am fost pe locul trei".
Numai ca dragii mei,fara sa fiu carcotasa mi-am propus sa va arat incet-incet colectia de masini care se aduna cel putin o data pe saptamana in fatza sediului central al Partidului National Liberal.
Si abia apoi sa imi spuneti dumneavoastra daca este PNL un partid sarac, ' au ba...


PS : masina neagra este a distinsului europarlamentar Cristi Busoi iar cea alba a secretarului general al partidului Radu Stroe....dupa buget coane Fanica!Deh....este criza!2 comentarii:

  1. Nu stiu foarte multa istorie, dar de cand sunt ei liberalii au avut idei multe si bani putini! Nu ar fi mai bine sa=si liciteze masinile pentru niste 'galbeni'?

    RăspundețiȘtergere
  2. luati-o altfel. baietii astia ajuta de fpat si de drept Dacia. ei si-au cumparat masini germane nu? au sprijinit in acest fel economia germaniei. si germania? nu cumpara Logan cu miile? nu mai dati cu noroi bre ca ei e patrioti ascunsi

    RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...