joi, 14 aprilie 2016

PNL trebuie sa ii retraga sprijinul politic acordat lui Marian Munteanu

Conducerea Partidului Național Liberal trebuie să retragă candidatura lui Marian Munteanu pentru Primăria Municipiului București deoarece această nominalizare este o ofensă adusă valorilor democratice ale societății în care trăim.
A avut și are simpatii pentru curente de orientare fascistă, de care nu s-a dezis niciodată.
Promovează un discurs bazat pe elemente ortodox-fundamentaliste incompatibil cu valori democratice si chiar Constituționale.


Doar cu aceste motive în minte, și cu îngrijorarea că prin promovarea unei astfel de persoane într-o asemenea candidatură unde poate să își expună ideile nocive ce pot să producă tulburări ireparabile în straturile sociale, etnice, confesionale și nu numai din societate românească PNL TREBUIE sa ii retraga sprijinul politic pentru Marian Munteanu.

Atragem atenția că prin insistarea cu această candidatură, România riscă să intre într-o spirală izolaționistă ce poate avea consecințe foarte grave pentru Democrația românească.


Un comentariu:

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...