vineri, 4 martie 2011

Pedelistul Calian, banca de idei pentru pensionari


Deputatul clujean Petru Călian va depune un proiect de lege pentru modificarea Ordonanţei de Urgenţă nr. 6/2011 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării microintreprinderilor de către întreprinzători tineri. Principala modificare adusă de către deputatul PDL face referire la extinderea categoriilor sociale pentru care se aplică ordonanţa, astfel, nu doar tinerii până în 35 de ani să beneficieze de un credit nerambursabil de 10.000 de euro pentru o nouă afacere, ci şi pensionarii, pensionarii de boală şi persoanele care au depăşit perioada de acordare a şomajului şi care nu îşi găsesc un loc de muncă. În acest mod se va revigora piaţa muncii prin stimularea înfiinţări de noi societăţi şi locuri de muncă, şi totodată, se vor reîncadra în câmpul muncii persoane care înainte cu un an sau doi de a ieşi la pensie se confruntă cu problema şomajului. Un exemplu este bărbatul de la Satu Mare care a cerut eutanasierea întrucât a devenit şomer după zeci de ani de muncă. În astfel de situaţii sunt şi alte persoane, care, au voinţa de a începe o afacere, însă nu deţin un capital pentru a face acest lucru. Legea vine în sprijinul acestor categorii de persoane, încurajându-i cu un credit de până la 10.000 de euro nerambursabil.

36 de comentarii:

  1. calianu nu e ala cu scandalul cu seplecan cu prostituatele de la Baia Mare? Seplecan nu e prieten cu Balasescu? Si Balasescu nu e responsabil de Maramures?

    RăspundețiȘtergere
  2. Balasescu poate sa o ia de mana pe Cristina Croitoru si sa plece naibi din PNL. Ne fac de ras!

    RăspundețiȘtergere
  3. O fi Cris betiva si nimfomana dar nici sa o comparam cu Balasescu nu merge. Mihai e sub orice critica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce pupeze proaste la biroul de presa

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce va mirati? Se pare ca avem in sediul central un bordel in toata regula. Balasescu foloseste canapeaua lui Crin, Cristina si Bencheasca se culca cu toti barbatii intalniti in cale si danseaza goale pe mese. Dar oare cine este MATROANA acestui cuibusor de nebunii? Apropos, daca i-ati pune un detector de alcool Croitoresei, s-ar constata ca vine in fiecare zi beata la birou. Fata asta are sange in alcool nu invers.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu vocea subtire de copil prost, asa am crezut la inceput, Cristina a tinut repede sa ma contrazica. Ea este defapt o alcolista si o c.... In curand barbatii cu mintea intreaga din partid, vor ocoli biroul de presa sa nu se urce "Pisi" pe ei. Isterica si prostuta Croi, pare ca viziteaza cam des magazinele de vise. Cum oare s-a aciuat fatuca asta in sediul PNL este inexplicabil. Inteleg ca Adelina este cea care a "descoperit-o". Te rugam Adelina sa o iei la tine acasa, ca pe noi ne face de ras.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum înțeleg de ce tot ma întreba Cristina dacă Mihai Voicu e liber, dacă nu e luat. Bravo pisoi, țintești sus!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa înțeleg deci ca Adelina e Matroana??? Ioana Costescu știe???

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma faceți sa rad. Sa înțeleg ca fătuca asta îl vrea pe dl Mihai Voicu? Eu nu cred ca dl Voicu s-ar uita la una ca ea și mi se pare nepotrivit ca micile dramolete de la biroul de presa sa implice liderii partidului. Ori Oana Sima este complicele subalternelor ei, ori trebuie sa pună ordine în departament rapid. Eu unul nu as primi la birou, o angajata în stare de ebrietate, sau Doamne ferește, poate chiar ușor drogata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa toata nebunia de aici, eu cred ca biroul de presa se cere restructurat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Victor Ciochina-Constanta6 martie 2011 la 21:17

    Dna Oana Sima a scapat haturile. Se pare ca in loc de birou de presa aceasta manageriaza un bordel. Cum este posibil sa primesti la birou angajati mahmuri si care tarasc liderii partidului in scandaluri sexuale?

    RăspundețiȘtergere
  12. Nicolae Vrabiuta, Craiova6 martie 2011 la 21:31

    uite cu ce se ocupa biroul de presa central.

    RăspundețiȘtergere
  13. M-au sunat colegii de la Vâlcea sa citesc acest blog. Interesant cu ce se ocupa colegii nostri la bucuresti!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Flori este turnatoarea si pe bloguri si la Ioana Costescu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dupa ce l-ai hartuit pe Marian si te-ai urcat cu totul pe Tuta, dupa ce ai poftit la Mihai Voicu si la Citre, dupa ce ca dormi cu capul pe birou de mahmureala, mai ai si tupeul sa dai vina pe altii. Nu crezi ca este cam mult dra Cristina?!

    RăspundețiȘtergere
  16. al doilea SEXGATE la PNL. Cristina + George Tuta = LOVE.

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu cred ca toate astea se intampla din lipsa de activitate. Fetele se plictisesc. Nu cred ca cineva le-a facut o fisa de post. Iar aceasta Cristina ar trebui data afara. Stiu si eu ce pramatie ordinara este, dar mai stiu si ca Oana o ia in croaziera pe mare atunci cand are clienti tineri si dornici de aventura. Normal ca o protejeaza daca o pune la produs.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cristina e mai bine sa te potolesti. Faci rau intregului departament. Inteleg ca nu poti trai fara bautura si baieti, dar dute draga la tine in Rosiori si incearca-i pe toti. Oricum, nu mai povesti tuturor cand beti pana la 6 dimineata si va ia salvarea in coma alcoolica. Tie nu iti este rusine de vecini de la bloc, de colegi? In sediu te-au refuzat toti barbatii, tu nu ai pic de rusine, de mandrie? Ajunge, ia si tu o pauza!

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca nu incetati sa mai scrieti pe acest blog, spun eu ce stiu despre voi toate si nu cred ca va va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce ai draga? Te-ai trezit cu fata la cearceaf de imi spui unde am sau nu dreptul sa scriu??!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce stii distrus-o tu despre noi? Noi ne dam la baietii tai sau tu la ai nostri? Mai lasa bautura si plantele etnobotanice si incearca sa fii mai serioasa ca zbori de nu te vezi.

    RăspundețiȘtergere
  22. cata seriozitate la sediul central.

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu va propun sa ii gasiti un barbat, ca sa nu se mai dea la ai vostri. Maine o sa va dau amanunte despre cine este aceasta Cristina.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu ne intereseaza Cristina. Vrem detalii despre Dana si George Tuta??? sau despre Aurora si marian???

    RăspundețiȘtergere
  25. Vreau si eu la presa la Bucuresti. La noi la Satu Mare sint baieti faini, as putea sa aduc cativa. Ce spuneti fetelor?

    RăspundețiȘtergere
  26. He, he, he, ne intereseaza si despre celelalte fete. Turnati si despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  27. Vreti detalii? Va dau eu despre fiecare pupaza in parte. Incepem cu Flori ca doar ea toarna la Ioana Costescu. Maine primul episod.

    RăspundețiȘtergere
  28. hahahahaha ce frustrate sunt astea :))) =))
    si analfabete. ma intreb daca fac parte tot din departamentul de presa... e jale...

    RăspundețiȘtergere
  29. Ma uitam azi la Cristina. Toata lumea era afectata de imaginea creata in jurul dep. numai Croi, parea ca nu realizeaza gravitatea si penibilul scenei. Se uita la mine de paraca nu lipsa ei de educatie si de discretie ne-au adus in situatia asta. Incep sa ma intreb daca mai este intreaga la cap.

    RăspundețiȘtergere
  30. Distrusa esti tu cu familia ta!Habar n-ai sa te imbraci si umbli atarnata, dar te dai doamna! Hai mai lasa-ma cu fitele astea rasuflate ca pana la urma tu ai sa zbori direct in picaj!

    RăspundețiȘtergere
  31. Fetelor, e ziua noastra. Sa nu ne mai blogarim. si astazi. Va propun un "competition": cea care se mai afiseaza cu Cristina sau o mai invita undeva, va fi prima despre care voi scrie aici tot ce stiu despre ea. Deci Flori ai acapat deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu stiu pe cine ar putea interesa barfele astea... si nu inteleg de ce doamna detinatoare a blogului accepta sa publice asa ceva, despre persoane marunte, a caror viata e total neinteresanta pentru publicul larg. De ce faceti asa ceva????? La ce va foloseste???!?!?!?! E PENIBIL!!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. cand facem o betie Cris??? O luam si pe Adelina?

    RăspundețiȘtergere
  34. Cristina este inconștienta. Este autoarea acestui scandal, și acum l-a luat in brate pe "nu sint eu vinovata" și iar se comporta ca o cocota. Trezește-te fetiță!

    RăspundețiȘtergere
  35. Adelina sa își țină protejata acasă sau sa o ia Beny Dumitrica la el la cabinet. De ce sa suferim noi de pe urma ei?

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...