miercuri, 13 octombrie 2010

Noutăţi despre cazul Mihai Voicu


Surse din cadrul PNL ne-au furnizat noi detalii despre deputatul Mihai Voicu.
"Prin metode doar de el ştiute Mihai Voicu a pus mâna pe trei apartamente ANL în judeţul Dolj, la Craiova. Mihai Voicu, fostul ministru pentru Relaţia cu Parlamentul şi acum lider al PNL Dolj şi deputat de Calafat, şi alţi demnitari liberali şi udemerişti, au ajuns fraudulos pe lista proprietarilor de vile şi apartamente ieftine construite prin intermediul ANL, la Bucureşti. Recent, Voicu a mai intrat în posesia unor astfel de locuinţe şi la Craiova! Repartiţiile politice de locuinţe s-au făcut în timpul guvernării Tăriceanu. GHEORGHE POPESCU, FOSTUL DIRECTOR ANL, a recunoscut deschis că traficul de influenţă a fost mai tare decât criteriile oficiale de selecţie a clienţilor agenţiei la construcţia de locuinţe prin credit ipotecar: „Acele criterii sunt orientative.” “Vă pot spune că am un client care are 5 case, e vorba despre Mihai Vociu, liberalul. I-am ajutat pe mulţi foşti demnitari de la PNL, pentru că ştiu cum e să vii din provincie şi să nu ai casă în Bucureşti”, ne-a declarat Popescu. Păi suntem de acord, în principiu, doar că Voicu – acum adoptat de Dolj, avea mai multe apartamente proprietate personală în Capitală, plus o casa trecută chiar şi în declaraţia de avere, aşa că... iar îl paşte un dosar penal pentru fals şi uz de fals!
ANL A DESFĂŞURAT OPERAŢIUNEA „VILE ŞI APARTAMENTE PENTRU DEMNITARI” în mare secret. Cele două obiective din Bucureşti vizate de demnitari nu au fost publicate pe site-ul ANL, cum s-a întâmplat cu alte amplasamente. E vorba de grupul de 134 de vile din noul cartier Brâncuşi şi de un bloc cu 100 de apartamente, de pe Şoseaua Virtuţii (zona Lacul Morii), ambele situate în sectorul 6. Ministrul Voicu are punctaj negativ conform criteriilor ANL şi, totuşi, este proprietarul unei vile ANL cu 4 camere, suprafaţă construită de 220 mp şi care a costat doar 106.000 euro, TVA inclus. Cu aceeaşi sumă se vinde un apartament de bloc situat în vecinătatea vilei d-lui Voicu. Ministrul a dat 56.000 euro pe loc şi diferenţa o achită prin credit ipotecar, contractat în aprilie 2007, la BRD. Dl. Voicu este trecut de 40 de ani, este necăsătorit şi înstărit, conform propriei declaraţii de avere. Între altele, deţine un apartament de 168,5 mp în Bucureşti. A şi vândut, anul trecut, parte din proprietăţile imobiliare moştenite, inclusiv cota-parte dintr-un apartament din Capitală. ANL acordă 10 puncte solicitanţilor în vârstă de până la 35 de ani, alte 30 de puncte celor care nu au o locuinţă proprietate personală, 15 puncte căsătoriţilor şi scade 20 de puncte celor care au avut o locuinţă şi au vândut-o. Fostul ministru al Dezvoltării, Laszlo Borbely, susţine că habar nu avea de manevrele prin care şi-a cumpărat locuinţele Voicu".

16 comentarii:

  1. Ce locțiitor modest și moral are Crin. Doar un semn cu mana(dosarul)face puterea și Voicu i-a poziția de drepți!

    Si ne mai miram ca Balasescu se lauda ca i-a șantajat pe Costeasca si Moisescu!

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce ține mana ridicata? Se dau case în Parlament!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo! nu credeam, va liberal, ca o sa spun: Voicu 6 case!

    Felicitări Crin, ai mana la oameni. Sa renunti la Vosganian pentru Voicu este ca și cum ai avea în buzunar alegerile din 2013. Aiurea!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum v-a casunat pe Voicu! Lucreaza bine masina de aruncat rahat in ventilator portocalie. Asa, la fenta, stiti al cui om e Popescu? Raspuns corect: Al lui Pinalti. Cum care Pinalti? Ala de la Piatra Neamt, pedelistul. Unde e acum Gheorghe Popescu? La pidilici. Iata cum se inchide frumusel cercul. Pai, Popescule, daca te dai dur si intransigent, de ce n-ai refuzat, bai baiatule, sa dai pe pile si relatii casele?

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt sigur ca in primavara viitoare vom avea Congres si Crin va fi lasat sa isi vada de partidele lui de poker.....atat de pasionante. Sau cine stie, il vor angaja TV de stiri pe post de "tonomat de replici"!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pana la urma Lambru ...merge la medic. Radu Stroe nu mai devine un tanar tatic!

    RăspundețiȘtergere
  7. Organizatia locala14 octombrie 2010 la 14:34

    Daca Voicu se ocupa cu organizarea, ce pisici mai face Stroe, si de ce o platim pe Lambru cu 3500 pe luna + reparatii la masina partidului de 6000-8000 in ultimele 3 luni?

    RăspundețiȘtergere
  8. Jos camarila sectorului unu. oamenii acestia bolnavi de control, de putere din sectorul unu vor ucide spiritul liberal. Cu sforariile lui Moisescu si injuraturile Costeascai nu vor ajunge nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Stroe este dezastrul Maramuresului! Dupa ce a distrus organizatia a venit sa se impauneze la conferinta el si donm Voicu! Macar Balasescu a avut decenta sa nu apara desi este in Baia Mare! Rusine securistilor Catalin Chereches va fi primarul nostru iar liberalii lui crin sa sta la coada

    RăspundețiȘtergere
  10. Am vazut-o si eu pe infama Lambru la conferinta. bunuta tigancusa are gust Stroe

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa o vezi pe a lui Brad (minora și frumoasa foc). Sta asta închis în birou cu ea toata ziulica. Mai nou l-a luat inima ...pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  12. peste 60% din structurile județene îl susțin pe Tăriceanu. Asta reiese dintr-un chestionar făcut de secretariatul general la propunerea lui Moisescu. Băieții rai au cam intrat în vrie!

    RăspundețiȘtergere
  13. Vine Tariceanu! Poate se intoarce si loredana sa scapam dracului de Lambru si Stroe!

    RăspundețiȘtergere
  14. Trebuie sa apară și stenograma discuțiilor lui Crin cu Vantu, când negociază Ministerul apărării. Sper ca asta va grăbi scoaterea din Sediul central a pramatiilor de la sectorul 1 (inclusiv echipa Lambru-Stroe-Brad). Floarea de Crin mai are puțin și scufunda de tot PNL.

    RăspundețiȘtergere
  15. cearta in Aviatorilor. brad - balasescu. brad i-a spus ca ii da o laba peste bot. balasescu l-a amenințat cu stroe. brad a zis ca l-a luat o durere de cot.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...