joi, 7 octombrie 2010

"Patriciu m-a sfătuit în 2009 să nu candidez la preşedinţia PNL!"


Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu recunoaşte că omul de afaceri Dinu Patriciu, colegul său de partid, l-a sfătuit să nu candideze la şefia PNL la congresul extraordinar din martie 2009. "Da. Mi-a dat sfatul. Recunosc. Dar nu sunt obligat să ţin cont de sfaturile pe care le primesc. Nu ştiu dacă astăzi mi-ar mai da acelaşi sfat", a spus Tăriceanu.

13 comentarii:

 1. Jos dictatura lui Antonescu!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

  RăspundețiȘtergere
 3. Moisescu si ai lui Cascadorii rasului.

  Afara din aviatorilor cu Moisescu, Antonescu, Costescu si Stroe!

  RăspundețiȘtergere
 4. Antonescu este din păcate lipsit de consistenta.

  RăspundețiȘtergere
 5. Extraordinar!!! Brad o sa fie tata. Ghici cine este .....mama?

  RăspundețiȘtergere
 6. Sa nu insinuezi ca ambru este gravida cu el, ca nu te cred. Nu se poate sa fi sucit "aratarea PSD-ista" toate mintile din Aviatorilor!

  RăspundețiȘtergere
 7. jos dictatura SECTORULUI 1 !!!

  RăspundețiȘtergere
 8. @toti cei de mai sus: Copilasi, nu va place la PNL, mars la PD, ca e aproape, in Modrogan. Sau de acolo scrieti, dandu-va mari liberali in viata?

  RăspundețiȘtergere
 9. Din păcate pentru voi (sector 1) suntem cu toții membri PNL. Luați și voi pulsul organizațiilor. Nimeni nu va mai suporta!

  RăspundețiȘtergere
 10. Balasescu a primit un post gras la sesctorul !

  RăspundețiȘtergere
 11. Mihai Voicu il înlocuieste pe Antonescu pe linie organizatorica. Asta insemna:

  1. Crin isi recunoaste lenea (de acum proverbiala) in a gestiona partidul. Ramane in continuare doar cu statutul de moderator TV!
  2. Partidul recunoaste in sfarsit, colapsul intregului Secretariat general in frunte cu Radu Stroe (el se ocupa teoretic cu organizarea).
  3. Crin este suparat pe Vosganian pentru iesirea acestuia legata de guvernul din umbra si isi plaseaza un fidel in postura de secund.

  PS. Si acum daca vreti, urmeaza bomba: Parchetul general va scoate in scurt timp la iveala, implicarea lui Mihai Voicu in afacerea Sterlig!!!

  RăspundețiȘtergere
 12. De primit sigur a primit un post la sectorul 1 dupa ce s-a milogit de Ludovic Orban putin. Daca ma mai enerveaza mult o sa am eu grija sa zboare definitiv :D

  RăspundețiȘtergere
 13. Tu fiind cine?? si din ce sa zboare?? Lasa nai oligofreno omul in pace

  RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...