joi, 8 iulie 2010

Sforarii din PNL îl vor pe Antonescu debarcat la primul Congres ordinar


În ultima vreme au existat extrem de multe voci de la vârful PNL precum şi al PSD care s-au exprimat în favoarea unei alianţe de conjunctură pesedisto-liberală. Şi chiar dacă nu toţi par încântaţi de această mezalianţă există deja strategi în PNL care au pus pe hârtie o linie pe care ar vrea să o urmeze pentru ca această apropiere să devină cât mai repede posibilă.
Unul dintre cei care deja lucrează la această acţiune, punând toate datele pe hârtie, este Alin Bogdan, analistul şef din echipa PNL sector 1. Surse din tabăra pesedistă ne-au spus că există deja social-democraţi care negociază cu unii lideri PNL o posibilă debarcare a lui Crin Antonescu. Victor Ponta se încăpăţânează să condiţioneze apropierea celor două partide, în mandatului lui, de o schimbare la vârful PNL. Marea problemă a sforarilor din PNL, au declarat surse din tabăra liberală, este că PSD nu îi agreează nici pe Călin Popescu Tăriceanu nici pe Ludovic Orban. "Laboratorul de preşedinţi PNL" din sectorul 1, condus de echipa Vlad Moisescu-Ioana Costescu-Radu Stroe, discută tot mai des acest subiect. Cele trei variante luate în calcul sunt:
1. Găsirea resurselor necesare pentru ca PNL să ia un scor peste 30% în alegeri, printr-o campanie de imagine agresivă a lui Antonescu care trebuie resuscitat şi ţinut în ţară. În această variantă cred din ce în ce mai puţini lideri PNL.
2. Debarcarea lui Antonescu la un Congres Ordinar în toamnă şi aducerea unui lider în care Ponta să aibă încredere, dar nu au identificat încă un posibil contracandidat.
3. O fuziune cu PC şi sprijinul lui Dan Voiculescu pentru a fi siguri că intră la guvernare.

21 de comentarii:

  1. Daca Moisescu vrea sa îl înlocuiască pe Crin, acesta este pe făraș. De aceea Radu Stroe a luat distanta de Crin în ultima vreme. Greșeala lui Antonescu ca a dat toate pârghiile pe mana sectorului 1.

    RăspundețiȘtergere
  2. Radu Stroe ar trăda pe oricine. Acest ofițer de marina nu are mama nu are tata. Atenție Crin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ramane fara Crin Antonescu PNL se duce de rapa. Nu au un alt lider care sa fie peste partid, care sa aduca plus PNL/ului. Sforari sunt destui, dar oameni capabili mai putin. Nu este Antonescu cel mai bun, dar altul nu au chiar nu inteleg asta? Ce scor obtinea PNL la alegeri daca nu il punea pe Antonescu la inaintare???

    RăspundețiȘtergere
  4. Stroe face de ras PNL. Combinat cu Andreea Lambru si in cardasie cu Balasescu, a reusit sa opreasca orice tendinta de crestere a PNL. Aproape toti liderii PNL il vor plecat de la carma SG, dar se opune Moisescu. Acum aflam si de ce!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Crin este tinut in frau de banii pe care ii da Moisescu la partid. Altfel Stroe, Lambru si Balasescu zburau de mult din sediu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am văzut și eu analiza lui Alin. Este subțire rău!

    RăspundețiȘtergere
  7. si ce daca il debarcam. nu se supara. si asa are mai multe prezente la PE decit la partid sau in Parlamentul Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  8. PNL este in deriva. Tot ce ai scris aici este adevarat in proportie de 90%. Stroe si gasca lui din Aviatorilor, nu se intreaba de ce este aceasta dezorganizare la partid, ce face Stroe care ar trebui sa organizeze partidul, ci care este persona(le) care iti dau tie informatii. Problema nu este ca afli tu si postezi, de aceea esti jurnalist ci adevarata problema este ca NU se ocupa nimeni de organizarea PNL.

    RăspundețiȘtergere
  9. Se rascoala deputatii PNL.
    Pai s-a uitat omul la televizor in ultima perioada, a vazut ca televiziunile mogulilor baga mare cu Traian Basescu vs. sinistrati si Traian Basescu vs. Guvern, a mai vazut ca a crescut TVA, prin urmare si tot ce bagam in gura si in rezervor, si in afara de cateva interventii mititele, ironice, cand la adresa adversarilor din PD-L, cand la adresa lui Victor Ponta, Crin Antonescu straluceste prin absenta.
    Si se spune ca l-a sunat pe un deputat din Ardeal, sa-i spunem domnul U, pe care l-a intrebat daca a observat si el fenomenul. Il observase. Apoi, domnul H. i-a spus la fel, pana a contorizat vreo zece parlamentari extrem de nemultumiti. Si a concluzionat: Macar Ponta lupta la baioneta. Al nostru numai zice.

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.ziare.com/crin-antonescu/presedinte-pnl/de-ce-doarme-crin-antonescu-1028070

    RăspundețiȘtergere
  11. psd si radu stroe dauneaza grav sanatatii PNL....

    RăspundețiȘtergere
  12. Dar de Balasescu si Andreea Lambru ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  13. Balasescu si Andreea Lambru? Doua persoane care decredibilizeaza PNL mai mult decat o face Basesescu, pentru ca ei, prin comportamentul si atitudinea lor demobilizeaza militantii PNL!

    RăspundețiȘtergere
  14. cea mai mare problema a PNL este VLAD MOISESCU. a distrus organizatii, distruge oameni. mereu spune ca-l taie la gat pe Crin. Atentie la acest securist numit Vlad Moisescu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Iar Radu Stroe se comporta ca o sluga in fata lui Moisescu si a Ioanei Costescu. Legitimatie de securist si suflet de sluga.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am documente cum a distrus Stroe si Andreea Lambru organizatia din Navodari.

    RăspundețiȘtergere
  17. @anonim 9 iulie 2010, 20:17
    şi de ce nu le faceţi publice? Eu le aştept pe mail stirineconventionale@gmail.com
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai taci domnisoara, ca daca nu mai da Moisescu bani nu ne mai luam noi salariile. Crinulet este impotent nu poate face rost de bani.

    RăspundețiȘtergere
  19. Habar nu are Crin ce fac gunoaiele alea in spatele lui. Stati voi calmi, Crin NU VA PICA!!! GARANTAT! Sunt totusi unii oameni in partidul asta care il sustin pe Crin pana la sfarsit, nu securisti si lachei de prin Bucuresti. Vai si amar daca ajunge sa comande Ponta ca vrea schimbare la varful PNL. Poate scapam si noi de trupa de soc care face deservicii partidului!

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca PNL nu are nici un lider care sa-l inlocuiasca pe Antonescu inseamna ca se afla intr-o situatie foarte grava, pentru ca arata ca nu se pregateste nici o secunda sa-si cultive si sa ridice oameni din intern. Bine in schimb ca au timp sa iasa la teambuilding cu ziaristii! Pana la urma masa votantilor nu e influentata doar de ziaristi, ci si de actiunile si declaratiile staff-ului PNL. Atentie mare ca s-ar putea sa ramana doar 2 partide in Romania si ghici: nici unul PNL.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...