vineri, 2 iulie 2010

O precizare!

Şi pentru că astăzi am citit un post pe blogul deputatului liberal Mişu Voicu m-am gândit că este vremea ca şi eu să fac unele precizări. Fiind un blog personal, reprezintă păreri personale conţinând şi unele ştiri neconvenţionale. Decid în cunoştinţă de cauză ce doresc să scriu ori ce subiecte îmi doresc să abordez. Scriu şi despre oameni de cultură şi despre necazurile de zi cu zi ale unor oameni. Scriu, însă, şi despre ce se petrece în PNL - "pe surse" sau nu (nu în găleata de gunoi liberală) dar şi în PDL ori PSD. Din iulie anul trecut, atunci când a pornit, a fost gândit ca un blog fără cenzură, cu excepția comentariilor care folosesc un limbaj obscen. Așa a rămas şi aşa va fi şi în continuare. De asemenea răspund atunci când este cazul şi mi se cere. Pe de altă parte, încerc să-mi atrag un număr cât mai mare de cititori cu riscul de a-i supăra pe unii. Asta este! Nu te poate agreea ori iubi toată lumea, pentru că asta este o lege nescrisă într-o ţară în care funcţionează concurenţa. Însă dacă ceva nu îi convine cuiva trebuie să spun că trăim într-o țară liberă și oricine are oricând opțiunea să nu mai scrie sau să viziteze acest blog. Este extrem de simplu exact ca în cazul unor zeci de programe tv, care uneori nu ne plac, existând opţiunea să apelăm la telecomandă şi să schimbăm unda. Cam asta este! Să aveţi un week-end pe măsura aşteptărilor! Eu,pentru a-mi înfrumuseţa perioada asta, îl ascult pe Jhon Secada.

3 comentarii:

  1. Ce pareri personale? Ce stiri neconventionale ma? Tu ai boala pe PNL si impreuna cu niste zdrente tradatoare din interior arunci aici zilnic cu laturi doar in ei! Ce termen idiot... "stire neconventionala" =)) Daca chestia asta chiar ar insemna ceva ar fi legat de rapiri extratereste, ghicitoare, treburi supranaturale. TU AICI ARUNCI CU VENIN! PUNCT! Intr-un stil basist penal de CONVENTIONAL!

    RăspundețiȘtergere
  2. Verde...crud!!!3 iulie 2010 la 19:37

    Incredibil, este melodia mea preferata!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arsene Lucretia5 iulie 2010 la 10:15

    Cu un statut ca al PNL, cu un lider total absent din viata partidului, membri si simpatizanti PNL isi pot spune oful doar pe net. Ar fi mai bine daca cineva s-ar intreba daca sint adevarate sau nu!
    Ei bine, sint adevarate in mare masura. Cu totii stim ca Stroe este ineficient ca umbala toata ziua cu Andreea la brat iar Balasescu injura ca la usa cortului, doarme in sediu si cere dame de companie prin organizatii!!!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...