joi, 29 iulie 2010

George Tuţă îl păzeşte pe Crin


După ce în urmă ceva timp tânăra penelistă Aura Pohoaţă s-a lăudat „ca între fete” că la ziua de naştere a primului om din partid acesta a greşit şi i-a scăpat, în fugă, un sărut chiar pe gură, prima doamnă a PNL a decis că este nevoie de ordine în sediul din Kiseleff. Acum Aura este secretara personală a lui Antonescu şi trebuie să-l secondeze pe acesta la diversele întâlniri şi discuţii pe care le are cu terţi. Şi dacă în primă instanţă l-a desemnat pe Demirel Spiridon şef de cabinet 2, pentru a sta cu ochii pe tot ce roieşte în jurul lui Crin Antonescu, ceva s-a petrecut între timp şi europarlamentarul Adina Vălean s-a răzgândit. Ea l-a desemnat pe mai tânărul coleg George Tuţă(foto) să fie „ochiul şi timpanul” cabinetului numărul 2 aşa încât Vălean să fie informată cu toate mişcările şi întâlnirile ori contactele pe care le are, în absenţa sa, Antonescu.

10 comentarii:

  1. ei....de ceva timp nu mai este nevoie, Crin fiind plecat intr-o lunga, lunga....perpetua, vacanta in tari mai exotice si departe de tentatiile din partid.

    RăspundețiȘtergere
  2. Știrea, deșii cam veche, este reala. Mai nou, înțeleg ca Alina Gorghiu este luată în vizor de doamna Adina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Umbra lui Bălășescu29 iulie 2010 la 16:06

    Stroe l-a trimis pe Balasescu sa ii facă jocurile murdare la Baia Mare. Am niște poze cu Bălă mort de beat într-un local. O fi cerut și femei???

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mai conteaza inca un judet. Stroe a distrus prin interventii directe: Dolj, Arad, Constanta, Hunedoara, Gorj, Teleorman, Sector 2, sector 5 si lista poate continua. Baiat bun Stroe, lucreaza pentru Basescu si PDL dupa cum se vede.

    RăspundețiȘtergere
  5. In ultimul sondaj, PNL-ul lui Crin tot la 21 % a ramas. Dragilor: Stroe, Andreea Lambru, Balasescu, Bradut si draguta ta de 22 de ani (cum care, vecina!), a-ti dat chix dragilor. Tot ce va preocupa pe voi este sa stati in spatele PSD, doar doar va arunca un oscior.

    RăspundețiȘtergere
  6. Excesul de vacante dauneaza grav sanatatii politice. Aceasta ar putea fi concluzia pe care PNL sa o traga din sondajul Insomar dat azi publicitatii, care atesta ca Victor Ponta l-a egalat, la capitolul incredere, pe seful PNL

    RăspundețiȘtergere
  7. Care-i şmenu cu Baia Mare

    Există o înţelegere între Liviu Dragnea, secretarul general al PSD şi Radu Stroe, secretar general al PNL. Pe această înţelegere urma ca PNL să nu se atingă de viceprimarul PSD... chiar dacă liberalii aveau mai mulţi consilieri locali. Numai că organizaţia municipală a PNL Baia Mare a ignorat solicitările lui Radu Stroe şi au reuşit să îl schimbe pe social-democrat cu un coleg al nostru (adica liberal dle Stroe). Cum a aflat de mişcare, Dragnea l-a sunat pe Stroe. Ce a făcut Secretariatul General al PNL - a ordonat executarea celor care voiau viceprimar PNL la Baia Mare. Executia a fost magistral indeplinita de Balasescu!

    Cit avem in ultimul sondaj???

    RăspundețiȘtergere
  8. Până ce Stroe nu este dat afara PNL nu își mai revine. Știți ce ma îngrozește ? Lipsa de reacție a liderilor PNL. Parca sunt amorțiți, injectați cu morfină. Ori sunt fricoși ori ii are Stroe la mâna cu ceva!

    RăspundețiȘtergere
  9. Apropo de Baia Mare, cica Hoban, sponsorul lui Stroe, s-a ocupat ca lui Balasescu sa ii mearga bine...In premiera a capatat si femei...O gagica din Primarie...Ce o fi facut cu ea, nu stim...

    RăspundețiȘtergere
  10. Balasescu este un labagiu notoriu. Asta nu ar fi nimic daca si-ar pastra limita bunului simt in partid, dar el a transformat biroul lui Crin Antonescu din sediul central in bordel. Chiar domnia sa face afirmatii de genul: da, i-am tras-o fetei in biroul lui Crin. Pe canapeaua lui Crin. Oare Crin stie? Probabil si el isi duce amanta tot acolo..

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...