luni, 12 iulie 2010

Cică, Antonescu şi Ponta nu s-au certat


Liderii principalelor partide de opoziţie, social-democratul Victor Ponta şi liberalul Crin Antonescu susţin că nu a existat vreo ceartă între ei, dar că la nivel de partid şi în organizaţiile locale este posibil şi normal să existe unele neînţelegeri şi polemici.
'Eu nu m-am certat niciodată, nu am făcut nicio declaraţie caustică, agresivă sau măcar polemică la adresa domnului Ponta sau a PSD', a declarat Antonescu la Antena 3.
El a arătat că schimburile de replici între politicienii liberali şi social-democraţi fac parte din normalitate şi că membrii PNL şi PSD nu sunt obligaţi să vorbească 'la milimetru', ca la PDL.
'A propos de schimb de replici, să spunem între mine şi domnul Năstase sau poate între mine şi domnul Ponta, nu a avut loc încă, dar va avea. Chiar şi în acelaşi partid nu suntem condamnaţi să vorbim în cor ca la PDL. Spaţiul politic prin excelenţă e un spaţiu şi polemic, e un spaţiu de confruntare. Nu cred că avem obligaţia de a vorbi la milimetru acelaşi lucru', a adăugat Antonescu.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a dat dreptate omologului său liberal afirmând că cei doi nu s-au certat şi, mai mult, au acţionat coerent, fără a fi nevoie să comunice direct prin telefon, în cazul moţiunii de cenzură, a moţiunilor simple şi în cazul numirii directorilor de la SRR şi SRTv.
'Chiar nu suntem certaţi, dimpotrivă. Asta e o impresie pe care încearcă să o inducă cei care se sperie de faptul că şi PSD şi PNL se consolidează ca partid al stângii şi partid al dreptei din România. Nu înseamnă că trebuie să ne luăm la tribunal şi să nu mai existe dreapta şi stânga, iar povestea asta cu PSD şi PNL care se ceartă sau cu Crin Antonescu şi cu Victor Ponta este o minciună. Nu că nu avem de ce să ne certăm, avem un obiectiv comun, să-l dăm jos pe Boc şi apoi pe Băsescu, după care bineînţeles, fiecare, eu ca social-democrat, domnul Antonescu, ca adevărat liberal şi om de dreapta, vom încerca să guvernăm România după concepţiile şi cu metodele pe care le vede un partid de stânga sau un partid de dreapta', a declarat Ponta.
De asemenea, liderul PSD s-a arătat de acord cu 'caracterul de normalitate' pe care îl au unele neînţelegeri la nivel local între social-democraţi şi liberali, arătând că dincolo de obiectivul comun pe care cele două partide îl au - răsturnarea actualei puteri - şi PSD şi PNL doresc să câştige alegerile.
'Pentru mine liderul PNL confirmat de Congres şi partenerul meu de discuţie este Crin Antonescu şi pentru Crin Antonescu liderul PSD confirmat de Congres sunt eu. Restul, că avem colegii care nu se înţeleg întotdeauna, poate domnul Fenechiu greşeşte, poate alţi domni de la PSD, astea sunt lucruri normale. În teritoriu sunt destule probleme între diverse organizaţii ale noastre, obiectivul nostru comun este să cadă Guvernul Boc, să avem alegeri anticipate şi (...) noi vrem să câştige PSD, domnul Antonescu vrea să câştige PNL, e absolut legitim şi normal. Pericolul pentru România este rămânerea la putere a PDL şi a lui Boc', a subliniat Victor Ponta.

6 comentarii:

  1. Antonescu va fi debarcat curind...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai sta putin Crin cit sa dea Moisescu si Stroe afara din partid pe toti cei care au votat impotriva la Congres. Apoi Moisescu....baiat destept o sa il sacrifice pe altarul intrarii la guvernare. Asta e !

    RăspundețiȘtergere
  3. balasescu a fost la baia mare asa zice presa! cine are informatii daca a cerut fetite???
    http://www.informatia-zilei.ro/mm/2010/07/11/liberalii-baimareni-nu-se-dezic-de-fostul-primar-cristian-anghel/
    http://www.infomm.ro/catalin-chereche-351-rsquo-rsquo-sa-fim-liberali-pentru-baia-mare-rsquo-rsquo
    http://detectivuldepresasoc.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=304&catid=9&Itemid=10
    http://www.citynews.ro/maramures/politica-13/mm-prima-intalnire-a-liberalilor-dupa-momentul-anghel-87444/
    SUNT SI POZE CU PURCELUL ROZALIU

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu știu dacă la noi a cerut dame de companie dar s-a purtat ca un necioplit, ca un grobian.

    RăspundețiȘtergere
  5. Politica generatiei mai tinere e lipsita de consistenta. Moralitatea e un cuvant desantat, iar scopul de a ajunge la Putere ar trebui sa ierte orice pacat!PNL e un partid in dezmembrare, fara un adevarat lider, fara identitate. Nu mai aveti electorat!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim3
    Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...