vineri, 16 aprilie 2010

Ana Maria Prodan şi soţul său, fotbalistul Laurenţiu Reghecamp, s-au înscris în PRM


După ce Oana Zăvoranu a trecut şi ea prin partidul tribunului şi a plecat din PRM cu scandal şi bălăcăreală, mai sunt şi alţi oameni mondeni care vor să încerce aceeaşi experinţă. Aşa că, poate şi în suferinţă că în ultima vreme presa nu a mai băgat-o în seamă, Ana Maria Prodan uită câteva clipe că s-a băgat în fotbal, fiind preşedintele echipei de fotbal din Snagov, şi îşi ia soţul, fostul fotbalist Laurenţiu Reghecamp, şi intră în PRM. Cei doi ar urma să semneze adeziunile de înscriere astăzi, la conferinţa de presă săptămânală a partidului, potrivit unui comunicat al formaţiunii. Potrivit comunicatului, tot vineri va semna adeziunea la PRM şi patronul postului de televiziune Atomic TV, Nicolae Şerbu. Şerbu a fost candidat la Primăria Capitalei în 2005 (din partea Partidului Alianţa Populară, formaţiunea fostului preşedinte Emil Constantinescu), unde s-a remarcat prin promisiunea că va înfiinţa un circuit de Formula 1 în jurul Casei Poporului. Şerbu a devenit apoi membru PNŢCD şi vicepreşedinte al formaţiunii. În 2008 a candidat din partea PNŢCD pentru primăria sectorului 6, iar câteva luni mai târziu din partea PNL la alegerile parlamentare, fără succes însă, într-un colegiu din Călăraşi.

Un comentariu:

  1. Mda, au auzit ca se dau medicamente gratis acolo la PRM si de-aia s-au inscris. Tanti are nevoie, cred ca sufera de tulburari de personalitate, se imbraca cu hainele sotului si mai nou cu chilotii lui.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...