joi, 15 aprilie 2010

Mihai Balasescu, somer cu acte in regula, a donat la PNL 50000 euro


Liberalii au avut in anul alegerilor prezidentiale si europarlamentare venituri de patru ori mai mici fata de anul anterior, avand la dispozitie in 2009 suma de 9.648.971 de lei, sponsorii fiind, potrivit datelor trimise de PNL la Monitorul Oficial, lideri mai degraba din esalonul secund.
Astfel, PNL a avut in 2009, potrivit datelor publicate de Monitorul Oficial, suma de 5.983.277 de lei donatii, in timp ce 3.384.632 de lei au fost cotizatii, iar 281.062 venituri din alte surse, cumuland in total 9.648.971 de lei. Cea mai mare contributie a provenit din partea lui Crin Halaicu care a cotizat cu 25.360 de lei si a mai facut o donatie de 230.000 de lei. In topul donatorilor de frunte ai PNL se numara si Mihail Balasescu cu 200.000 de lei adica aproximativ 50 de mii de euro. Balasescu a fost recompensat acum de catre partid primind functia de secretar general adjunct dupa ce in urma cu trei ani a ramas fara loc de munca fiind o vreme consilier al ministrului Ludovic Orban. Surse din PNL ne-au declarat faptul ca Balasescu este si chirias al PNL el petrecandu-si noptile in sediul central din Kisellef nemaiavand acum un alt domiciliu stabil. Pe de alta parte, in urma cu doua saptamani Balasescu s-a prezentat la lucrarile Biroului Politic Central de la Palatul Parlamentului cu umerasul cu haine. Aceleasi surse citate de stiri-neconventionale.blogspot.com ne-au declarat faptul ca banii ar veni de fapt la PNL prin intermediul lui Vlad Moisescu, acesta preferand sa apara ca donator numele lui Balasescu. Pe de alta parte, sursele din PNL ne-au precizat si faptul ca Moisescu a reusit sa-l impuna deputat pe secretarul general al liberalilor, Radu Stroe.

Update: Am uitat să vă spun că acest subiect l-am tratat şi în ZIUA VECHE dar şi pe ediţia de print a ZIUA VECHE ....adică găsiţi ziarul ZIUA VECHE pe tarabe.

7 comentarii:

  1. Oare ce spune fiscul? a platit amaritul asta impozit la veniturile astea ? Am auzit ca iubita lui si a lui Stroe, nemaipomenita Andreeeeeeeea Lambru demisioneaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Autorul degringoladei din PNL este Radu Stroe. Acest.....tovaras, prin lipsa lui de implicare, intr-o functie extrem de importanta in mecanismul de partid, l-a facut pe Crin Antonescu sa piarda cursa, dupa startul bun de anul trecut. Acum un mic grup (de la sect 1) dar cu mare imfluenta in PNL (a doua ca ordin de marime dupa Patriciu) a negociat cu puterea (se stie si cu cine)intrarea PNL la guvernare pina in toamna. Ca sa isi puna in aplicare planul, fac doua lucruri:
    1. au gripat functionarea departamentelor partidului (vezi de ex. Biroul de presa care este in acest monent este total nefunctional)

    2. il indeparteaza pe Crin Antonescu de Patriciu, care pe linga finantarea data PNL, este si cea mai mare piedica in calea intrarii PNL la guvernare.

    PS. se pare ca planul lor merge ca uns!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine a pricopsit partidul acesta cu Gasca lui Stroe, Balasescu, Lambru si Brad??? Brad se "ocupa" de fatuca adusa de el la Orban in birou, Balasescu de -plinuta de la oficiu- iar Stroe de Lambru. D-le Antonescu, Moisescu, Rusanu, TREZITIVA. Conduce-ti un bordel nu un partid!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pacat ca l-au dat pe Ludovic la o parte, macar ii mai stiua lui de rusine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu și încă o colega, l-am surprins îmbrăcat sumar în sediul din Aviatorilor, dimineața. Aud ca a primit acum o camera la sectorul 1, ca sa nu-l mai vadă angajații sau presa în Aviatorilor. Foarte tare !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Moisescu face la greu afaceri cu Dorin Cocos!

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am auzit si l-am si vazut pe acest domn libidinos, cu o alta domnisoara...de 20 si ceva...prin teritoriu. se pare ca fata e de la pnl timisoara, deci andreea este istorie

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...