marți, 30 martie 2010

Exclusiv. Tabelul cu datoriile PNL: 2,7 milioane de euro






Astăzi le-am mai trântit o surpriză în ZIUA VECHE "prietenilor" mei liberali. Lectură plăcută!

10 comentarii:

  1. Incet dar sigur PNL-ul se scufunda!...cu toata intelectualitatea lui! Si ce ne mai distram ca ei mereu arata cu degetul la altii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum il inteleg si pe Patriciu. Daca da banii acestia poate sa il puna pe Crin sa dea afara toti membri PNL.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai atunci cu cine s-ar mai juca daca da afara toti membrii in afara de Crin?Sau bine: Crin este singurul intelectual din PNL!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si i-am spus lui Brad acum doua săptămâni sa aibe grija la fetele de lingă el!

    RăspundețiȘtergere
  5. Deviza echipei Stroe, Balasescu, Andreea este ei vorbesc noi ne vedem în continuare de treburi. Asa o fi, dar nici PNL nu ajunge de la 20 la 21 % măcar!

    RăspundețiȘtergere
  6. Propun sa faci un articol "cine o cunoaste pe andreea lambru/ aura pohoata/ mihail balasescu/ radu stroe...pana-i tocam marunt..eu promit ca dau ce-i mai bun din mine sa-i demasc...si ii termin asa cum fac ei cu partidul asta...aici e si munca mea si nu ma voi odihnii pana cand n-o sa-i ajut la transportul bagajelor de acolo...

    RăspundețiȘtergere
  7. fetele din jurul lui brad? numai una doamna adriana! tace si face mutulica furaciosu!Afara afara cu brad balasescu stroe si curvele din tara!

    RăspundețiȘtergere
  8. tot ii blamati atat pe stroe balasescu si pe "curve"...sunt curioasa..ce fac ei de fac atata rau partidului?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai tocmai asta este: nu fac NIMIC pe niste functii unde trebuie munca si seriozitate. Nu poate dl Stroe sa conduca SG avindu-i alaturi pe: Brad care cumpara laptopuri (la pret dublu)de la firma FIULUI sau si se gindeste cum sa cumpere cafea ieftina pt ziaristi. Pe Balasescu care doarme in sediul central al PNL si "injura pe toata lumea", pe Pohoata care e cel mai bun ex de "PIPITA" (vezi pe net) si mai ales pe ANDREEA care dupa ce ca nu stie sa scrie corect, mai este si ninfomana!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...