marți, 9 martie 2010

Revine Bălăşescu!


Biroul Politic Central a nominalizat cei 7 secretari generali adjuncţi: Teodora Bertzi, Ion Brad, Ştefan Sobotka, Stelian Fedorca, Iulian Butnaru, Radu Surugiu şi eternul meu "prieten" Mihai Bălăşescu(foto).

7 comentarii:

  1. revine? unde a fost plecat ??? mare om , mare lipsa de caracter!

    RăspundețiȘtergere
  2. @MARIANA
    Revine in noua structura de conducere a PNL.

    RăspundețiȘtergere
  3. am inteles. Faceam doar conversatie pe marginea unui individ care nu are scrupule daca numaram de cate ori a tradat in partidul asta in care s-a mutat dupa ce nici FSN-istii nu l-au mai suportat. App, azi e ziua lui;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cit timp oameni ca Balasescu trag sforile in PNL, acesta nu v-a atinge pragul de 30% propus de Antonescu.

    RăspundețiȘtergere
  5. am auzit ca atunci cand este dat afara din casa de amanta, balasescu se muta in sediul central din aviatorilor...acolo doarme, acolo se rade, acolo face baie( desi nu prea este apaa calda)....totul este dezgustator. Pacat de tinerii idealisti care cred in partidul asta daca la butoane se afla unul ca balasescu

    RăspundețiȘtergere
  6. un nefericit a facut totul pentru iubita lui andreea si parasuta l-a facut cu stroe porma l-a dat afara din casa si acum si-o trge cu unu din gorj.
    tocati degeaba la el e o unbra a slabit 20 de kile.
    pe scurt un ne fe ri cit

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...