duminică, 5 iulie 2009

Tactica PDL: "Hai domnule la un rachiu"

Florin Turcanu: "Au stat pe­delistii doua sapta­mani in buza comunei. Ai nostri nu au mers. Domnule in fiecare zi erau in centru si discu­tau cu oamenii. Cum­parau voturi. Ei. Con­silierii judeteni, hai cum te cheama, hai domnule la un rachiu. Ai nostri s-au dat in primire si nu au facut nimic. Va rog frumos hai sa ne mobilizam.(...) Veniti cu un plan de campanie si cu un angajament. (...) Tu poti creste de la 13%, poftim, ce vrei. Concret. Papu­si, bis­cuiti, banane, portocale. Faci scris cu mine. Daca nu cresti imi dai inapoi ce ti-am dat. Daca nu, ma duc la cineva ii dau 50 de milioane din buzunar si cand ma duc la actiune nu stiu cum da doi-trei mici, cutare si restu'."

Un comentariu:

  1. Suntem o tara bananiera si sezoniera!Votam dupa cum mancam: daca primim banuti de la un partid dam fuga sa-l votam. Daca vine nu's ce candidat si ne zambeste dam fuga si-l votam. Cum la europene n-a prea dat nimeni nimic, interesul a fost pe masura.
    Niciodata nu stam prea mult pe ganduri cat de greu a fost sa se ajunga la momentul in care fiecare din noi isi poate exprima optiunea. Acum a nu vota e considerat un act de protest. Impotriva cui? Ca tot noua ne facem rau pt ca cineva tot trebuie sa iasa!
    hai la vot cu mici cu tot :))

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...