duminică, 26 iulie 2009

Ce tari sunt liberalii....frateeee!

FW: Decesul doamnei Sanda Negroponte Tattarescu

From: serban stati [mailto:statiserban@hotmail.com]
Sent: Friday, July 24, 2009 4:18 PMTo: secretargeneral@pnl.ro

Subject: Decesul doamnei Sanda Negroponte Tattarescu


"Am onoarea sa va semnalez ca in anuntul asupra decesului Doamnei Sanda Tattarescu Negroponte aparut in numarul din24 iulie 2009 al Jurnalului National la rubrica Anunturi , numele TATTARESCU apare de doua ori schimbat in TANASESCU.Intrucat anuntul figureaza ca dat de Partidul National Liberal, va sugerez sa publicati in acelasi ziar cuvenita rectificare, absolut necesara pentru o minima cinstire a Disparutei, figura insemnata in istoria partidului.Cu stima,Serban Stati, fost Ambasador al Romaniei in Italia (1999 - 2003)"


PS: Sunteti de toata jena cu departamentele voastre cu tot!

2 comentarii:

  1. Hi, hi, ce tare..."fost Ambasador", pai si fost: adolescent,elev, prescolar, bebelush, embrion,spermatozoid tupeist, lucire in ochii a doi indragostiti, nu? Pacat ca nu am emoticonul care se tavaleste de ras, foarte tare , ziarul sa "bage" repede o erata cu scuzele de rigoare, va rogggggggg!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da' cine mai citeste Jurnalul? oauuuuu...asta da uimire! Tuca si ai lui intelectuali iar au facut-o lata...ca de PNL chiar nu mai are sens sa-l aducem in discutie.
    Chiar: cine or fi astia??

    RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...