joi, 9 iulie 2009

Fac si eu ce pot!


In sfarsit cred ca am reusit sa-l scot "din papuci" pe dom'presedinte al liberalilor. Ce-i drept datorez aceasta "onoare" unui bun coleg de la PrimaTV, ce mi-a sugerat intrebarea cu pricina...respectiv!
L-am intrebat pe dom' presedinte, Crin Antonescu, daca a tinut cont de sugestia facuta de C.T.P. la Realitatea TV, adica sa se apuce sa ia lectii de limba engleza....asta dupa ce a fost prins pe picior gresit!
Si pentru ca nu vreau sa las sa se inteleaga ca as avea ceva cu Crin Antonescu, va redau mot-a-mot...raspunsul primit
"(…) redati corect Nu mi s-a sugerat, mi s-a dat un sfat clar. Era vorba de limba engleza, ca sunt multe limbi. Nu, doamna! Nu! Va deranjeaza. Fac si eu tot ce pot. O sa ajung si la asta, nu va pierdeti cumpatul. Sper ca odata cu intrarea, cu anuntarea candidaturii la prezidentiale si domnul Basescu va tine cont de sfatul care mi s-a dat mie. Pentru ca, cred, ca este valabil si pentru domnia sa".
Pai, imi permit sa intreb retoric....care este legatura cu Basescu? Pana una-alta el a dat proba si de bine, de rau s-a descurcat si mai ales s-a facut inteles pe unde a mers in anii astia de Cotroceni...dar, dumneavoastra?!

3 comentarii:

  1. Asta nu ajunge nici macar presedinte de "C.A.P." Poate isi ia si el, ca Jiji, un "nene" care sa-i traduca ce spun ceilalti.Pfff, ati enervat "floarea" P.N.L.-ului cu intrebarea aceea incomoda!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dl Antonescu daca ati constatat pana acum ca n-ati avut nevoie de engleza, sa stii ca nici de acum incolo nu veti avea! Asta pentru ca nu o sa va voteze nimeni!
    Dormi linistit! Cineva vegheaza!

    RăspundețiȘtergere
  3. Motreanu a acceptat sa intre in echipa de campanie a PNL. Asta inseamna ca "Oamenii din umbra" (prietenii stiu care) campniei isi fac bagajele (daca sint destepti!).

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...