sâmbătă, 4 iulie 2009

El vrea sa il duca pe Crin la Cotroceni!



Romeo Stavarache care din anul 2004 este primar al municipiului Bacau. Nascut pe data de 22.07.1962 in Focsani, jud. Vrancea, s-a casatorit si a facut doi copii. La capitolul studii sta destul de bine: Institutul Politehnic Bucuresti, Facultatea de Ingineria Materialelor (1987), Curs de management si marketing la University State - Washington, SUA (1996).

Nici la activitatea profesionala nu se poate plange.
- 1987 - 1994 inginer la SC AEROSTAR SA Bacau
- 1994 - 2004 manager la SC PROD CRESUS SA Bacau
- 2004 – prezent Primar al Municipiului Bacau
Realizari profesionale:
- 16 brevete de inventii in domeniul auxiliarilor chimici pentru industria textila La salonul Mondial al Inventiilor "EUREKA" - Bruxelles 2002
- Medalia de aur pentru "Compozitie pentru tratarea materialelor textile"
- Medalia de aur pentru "Compozitie antistatica pentru textile"
- Medalie de argint pentru "Compozitie pentru emolierea materialelor din lana si lana in amestec"
- Marele premiu al juriului la Salonul International al Inventiilor - Moscova 2004:
- Medalia de bronz pentru "Compozitie pentru tratarea materialelor textile"
- Membru fondator al Societatii Inventatorilor din Romania
Activitatea politica
- Presedinte al Organizatiei Judetene PNL Bacau
- Membru in Comitetul Executiv National PNL si vicepresedinte de la ultimul Congres fiind singurul din echipa lui Tariceanu care a ramas in tabara lui Crin.


Si acum, surse demne de incredere mi-au confirmat ca luni, la finalul Biroului Politic Central care va fi urmat de Consiliul National Executiv si apoi Delegatia Permanenta, se va consfinti aceasta decizie: Romeo Stavarache seful campaniei electorale pentru prezidentiale. Ma bucur pentru acest primar tanar ca i se ofera sansa asta, insa pot pune ramasag ca in decembrie liberalii vor fi dezamagiti...vom trai si 'om videa!

2 comentarii:

  1. Sa fiu eu prima care deschide comentariile si o sa o fac cu ideea: mare dezamagire pe anul asta e Crin Antonescu! De unde parea un competitor foarte hotarat si energic, ca presedinte de partid pare a se inconjura de tot soiul de omuleti care isi vad linistiti de treburile lor.
    Acum, nu-i neaga nimeni competentele acestui Romeo Stavarache, dar de la primaria Bacaului la presedentia Romaniei....Domnilor Liberali! Nu va faceti iluzii ca asa se castiga o campanie. Ganditi-va putin: aveti o imagine sifonata, stati prost in sondaje si aveti un candidat in cadere libera, adica in PICAJ!
    SI totusi, o singura solutie va poate ajuta: curatenia in partid insotita de o campanie profesionista condusa de o agentie cu experienta! Incercati solutia asta!...altfel, ne vedem la corigente!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate PNL a cam scos rebuturi pe "piata". Oameni pregatiti, nimic de spus, dar care nu prea stiu cum sa-si foloseasca materia cenusie. Unii(si aici ma refer la un primar de municipiu, fost viceprimar, personaj competent la acele vremuri)sunt usor de influentat si cand li se pare caciula prea mare se blocheaza si dau din umeri , semn de neputinta. Sa fie de vina oare "incalzirea globala" care le afecteaza puterea de munca sau poate nu au ce cauta pe acele pozitii? Or fi buni in domeniul lor de pregatire dar politica ii depaseste.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...